View Single Post
Vechi 30.09.2016, 10:03:18
Romowe
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Mai mare rusinea sa faci mustrare pe tema asta cand te stii cu o papalitate care l-a sprijinit pe Mussolini, Hitler si a incurajat epurari de etnici sarbi prin Croatia si cand au existat atatea cuiburi greco-catolice pe model fascist ba chiar Ogoranu declara ca ar fi fost in stare sa vina inca o data la Bucuresti sa protesteze impotriva Patriarhului daca nu se restituie cladirile din fondul funciar catre BRU.

Cardinalul Alexandru Todea* (corectura) a impartit blidul suferintei in temnitele comuniste cu oameni ca parintele Iustin, dupa care dupa 90 urla din toti bojocii cum l-au prigonit ortodocsii.

Greco catolicii au chiar o experienta in a vandaliza slujbe ortodoxe, s-a mai intamplat odata la Cluj in timpul lui Vartolomeu Anania si nici cartile de cult, nici odoarele nu au scapat de barbarie.
Ce legătură are postarwa dvs., cu ce se discută aici? Greșelile altora nu scuză greșelile noastre. În mod normal, instigarea la schismă se pedepsește cu excomunicarsa pe perioade lungi de timp. Conducerea BOR nu este sincretistă, cum pisăle și chirăie unii și unele, ci este slabă. Adică, deja gașca de la Petru Vodă băgase un precedent cu nepomenirea Patriarhului, pe motive gen "am avut vise umede și m-am enervat" sau "mi-am lovit degetul mic de la picior de canapea". Ce fac ăia e scandal în Biserică. Atît și nimic mai mult.
Reply With Quote