View Single Post
  #89  
Vechi 03.10.2016, 23:01:54
Jonnyw2013 Jonnyw2013 is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 12.02.2015
Religia: Ortodox
Mesaje: 637
Implicit De ce oare ? de ce...?

De ce oare, de ce ...?
Probabil unii sau intrebat de ce a scris omul acest topic si cel cu Prrogramul antiporn.Sa vorbesti despre patimi pe un forum dinasta lumea nu te vede bine.De ce totusi am simtit asta?
Era cu multi ani in urma,inainte de a apare Internetul.Incepuse sa se dea la TV filme erotice.M-am luat dus de val si eu.Intr-o noapte dupa o "betie dinasta" am avut un vis cam asa:"Eram o trupa de soldatii unii tineau armele in sus si nu trageau, altii luptau si ocheau in fata.La un moment dat apar niste oameni infricosatori care ii luau pe cei care nu luptau sii dusi erau."
Au trecut niste ani.Era in anul 3 la Teologie ultimul examen la care am fost .Mergeam cu masina intr-o parcare, si de acolo mergeam cu trenul pana in alt oras.In parcarea aia am lasat masina si cand am venit inapoi am gasit-o lovita in lateral.Am fost in acea parcare de vreo 30-40 de ori mergand catre Facultate.Oare de ce tocmai atunci s-a intamplat asta, intr-o parcare in carre loc era destul si trebuia sa fii prea fraier ca sa lovesti o masina ca loc era destul?
Mesajul de sus era altul "Examenul tau omule e altul , DESPATIMESTE-TE!"
NU am spus un lucru important ,sub luneta din spate era o revista erotica bagata sub covorasul ala negru.S-a spus undeva aici pe un link ca sunt jalnice aceste reviste.Unele din ele sunt foarrte frumoase ,sa nu ne amagim singuri.Ma rog toata revista o tineam ptr o femeie frumoasa nud ,care era pe cateva pagini.Aparuse o jena fata de familie si atunci Dumnezeu mi-a dat gandul asta sa o pun(revista) acolo dupa ce o cumparasem .Raman cu senzatia ca a vrut sa imi dea o lectie Dumnezeu atunci.
Crred ca mesajul de sus a fost "Tu pastrezi acea femeie frumoasa in suflet.Oricand intalnind-o ai cadea!Despatimeste-te!" Loviturra din lateral facea ca atunci cand o duceai masina la reparat sa o scoti revista, caci tinichigii dadeau de ea.Nu am luat seama cu toata fiinta de asta...A trecut o vreme de cateva luni de ratacire cu ochii.M-am dus sa ma spovedesc .Apoi am avut un vis cumplit.Visul nu trebuie sa ti-l mai talmaceasca nimeni ca e usor de inteles.Grroaza m-a apucat instantaneu.Vreo trei ani am pastrat un frau la ochi.Apoi a venit o cadere de o seara.Noaptea cineva mi-a spart masina si mi-a furat portmoneul ,m-a sunat politia ca mi-a gasit o parte din acte aruncate te miri pe unde.Cardul recuperat de la banca.
De-a lungul timpului am avut caderi la aproximativ un an ,un an jumate .Dupa prima seara de cadere, a doua zi masina aruncata in sant
-alta data tot asa, a doua zi dupa cadere, amendat chiar daca eram a cincea masina intr-o coloana,
-alta data fiumeu in alt oras amendat pt diverse motive.Si alte chesti de genul asta.
Si atunci am inteles ca nu e de gluma.
Cand nu ma opream dupa acest averrtisment si continuam,, nu numai o seara de ratacire ci ramaneam in rratacire apareau probleme mari.
Am auzit un preot cu viata inalta spunand" Blocati ceea ce va departeaza de Hristos!Mergeti cat mai departe de calea asta ,departati-va de placerile trupului!" Mi-am propus sa oprresc ratacirea cu ochi si printr-un program pe langa post si rugaciune.
La un moment dat am renuntat la program si aveam un preot duhovnic care a acceptat ca la o eventuala cadere sa imi gazduiasca modemul o luna la el.A merrs o vreme asa si apoi am dat de K9WebProtection.
Am gasit programe slabe de-a lungul timpului pana a ajunge aici.
Cum am actionat aici:Am creat un feedback constant:
-Cadere Youtube-in prima faza block adress,apoi am realizat ca pot sa renunt la adrresa de Gmail ca sa nu ma pot loga ,caci filmuletele erotice iti cer o verificare cu adresa asta de mail.In rest poti sa-l folosesti ptr chestii uzuale.
-Mai am un calculator al copilului care eu stiam parola de la calculator(K9Web).Credeam ca, ma rrog in mintea copilului sa traisca cu alta conceptie despre mine,sa salvez niste aparente. Credeam ca nu pot rataci ca nu am cum.Ziceam ca e totul ok,ca totul e sub control, caci eu nu il folosesc acel calculator ca nu am de ce.La un moment dat am fost singur si am cazut.DE atunci nu mai stiu parola nici la cel calculator.Ma rog umilinta asta poate ma ajuta,sa nu stie decat nevastamea parola.Deci cadere ,imediat feedback de blocare acces.
Dupa toate astea ce cred eu.Omul cade! nu e o catastrofa "a cazut lumea sau ceva".Problema eu cred ca este sa nu stai in cadere,,problema CRED este OBISNUINTA".
Caderea adevarata cred eu, este sa nu ai un feedback ca familie la pornografie.Ce efect are asupra familiei si sa nu faci nimic.Ce efect are asupra celui de langa tine asta. Cazuri am citit pe Romedic, oameni care rataceau si se ascundeau de cel de langa ,dar viata sexuala a familiei avea de suferit.Cel de langa observa ceva si celalalt ratacea in continuare.Apareau discutii mari.
DE mult am avut in gand sa spun despre lucrurile astea , de unde mi-a venit acest gand cu programul.Mi se pare corect ca heroina sau cocaina sa nu se vanda oriunde la liber.La fel mi se pare ca un drog mult mai puternic sa fie lasat la liber zi de zi ani de zile,nu e bine.I-am auzit pe cei de la LGBT cu Biblioteca Solentuna si mi-am adus aminte de o vorba din una din scrierile religioase care spunea cam asa :"Ajuta-ma Doamne sa fiu ravnitor pe calea asta macar atat cat pacatosi pe calea lor."
Cum vad eu familia, doua persoane dar actionand in multe ca si cand ar fi una.Dedesubt poza arata ca si cand ar fi o singura fiinta .
https://www.google.ro/imgres?imgurl=...act=mrc&uact=8
Asa cred ca trebuie sa fie un echilibrru in familie si cei doi sa fie ca si cand ar fi una.
Iertati!Doamne ajuta!
__________________
http://www.cuvantul-ortodox.ro/2011/...-ca-pe-erezii/
"€žCând am ieșit pe ușa care mă purta spre libertate, am știut că dacă nu las ura și amărăciunea în spate, voi continua să fiu în închisoare€".-Nelson Mandela
Reply With Quote