View Single Post
Vechi 07.10.2016, 22:06:52
Jonnyw2013 Jonnyw2013 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.02.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Nu a realizat o conferinta detaliata strict pe tema, a mentionat cateva minute despre facebook, ma pun sa-l reascult incepand cu conferintele cele mai noi, nu am salvat exact minutele, nici nu mai stiu din ce an era, am audiat si eu conferinta lui Nicu Geanta parca il chema si a altora despre facebook.
Da cea a lui Nicu Geanta cred ca este prima predica despre Facebook in romana.

Citat:
Tine de disciplina sportivului sa elimine tot ce-l distrage de la concentrare, la ea poate a fost o chestiune de psihic la 19 ani, dar si presiunea publica face parte din competitie si pana la lotul olimpic a tot avut competitii.

Cati nu ar vrea ca Serena Williams sa dea chix si comenteaza ba ca e barbatoasa, ba ca e vulgara ?, si nu prea o vad sa dea rateuri, ok ea Simone Billes avea 19 ani, dar ce mai poate spune Catalina Ponor la 29 de ani ea nu mai e copil, nu are psihic de sticla, ba a avut si contre inainte in chestiunea cu portdrapelul din care au iesit intr-o lumina proasta Cristina Neagu si Simona Halep.

Scuza asta cu presa si demoralizarea, fiind persoana publica mi se pare similar cu scuza nationalei de fotbal la euro 2008, ni s-au taiat picioarele in a 2-a repriza cu Olanda si nu am dat gol pentru ca am vazut pe un televizor la pauza ca a dat gol Italia .

Asta in conditiile in care erau sportivi care evoluau in campionate tari prin Serie A, altii aveau experienta internationala sau se bateau in cupele europene.

Si Bute a fost criticat de Doroftei inainte de meciul cu Carl Froch dar nu a facut un caz din asta, depinde acuma cat este omul de fragil, dar la banii pe care-i castiga nu pot fi asa sensibili.
Da ce e mai trist e ca ne indreptam spre o lume lipsita de sensibilitate,BADARANA,in care incet incet nu ne mai respectam unul pe altul si ni se va parea normal.
Dam ca exemplu boxul si ptr alte sporturi.E grav! Acolo totul e pe muschi si intimidare, e permis. Imi aduc aminte cand boxeri la categoria grea,ptrr titlul mondial faceau un mic filmulet sa il demoralizeze pe celalalt.Un boxer de exemplu cu o secure in mana dobora un copac gigantic, si el spunea uite asa X va cadea secerat de mine.Ca sa intimideze si sa infricoseze ,si oamenii sa vie curiosi la meci.
Si efectul in social media,daca se va perpetua si la alte sporturi, daca nimeni nu ia nici o masura, este in progresie geometrica.Ei dau un exemplu societatii!Nimeni nu ia nici o pozitie! Si treaba se va perpetua.
Oameni vor deveni tot mai agresivi.
Dar sunt sporrturi unde nu e totul agresivitatea!

Citat:
Tipele care au cazut in depresie sau s-au sinucis din cauza hartuielilor pe retele de socializare nu erau persoane publice, nu castigau bani din imagine, gradul lor de expunere instrumentata abject de rauvoitori era disproportionat fata de cat doreau ele sa transmita publicului cu privire la viata privata.
E bine ca noi crestinii sa iesim mai des la "rampa" si sa ne expunem parerea.Caci daca noi nu spunem nimic reclama ticaloasa"Cine nu e pe Facebook nu exista!" nu are nici o voce impotriva.