View Single Post
Vechi 09.10.2016, 17:44:01
ioan67 ioan67 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2016
Implicit

M-am gandit (si asta reiese clar din mesaj) ca e nepotrivit sa soliciti o atmosfera de ... cenaclu cand compui un acatist.
Dar poate ai uitat cum era la cenaclu, Antonia...
In fine, poate ca se compun acatiste si la cenaclu. Eu nu gasesc firesc asta dar daca tu crezi ca se poate si asa..., ce sa zic..., Doamne ajuta!

P.S. M-as bucura sa renunti la obiceiul prost de a-i pune tu pe forumisti in conflict cu sfintii ori cu Dumnezeu. Nu stii tu ce raport are un forumist sau altul cu Dumnezeirea decat daca el sau ea se exprima clar, explicit in acest sens. Si poate nici atunci nu cunoastem...
Ca urmare, cand fac un comentariu, fie si sub forma de repros, intelege prin asta ceea ce fac de fapt: vorbesc cu tine despre ce scrii tu, iar nu despre sfinti sau relatiile tale cu Dumnezeirea. Daca iti spun de pilda ca textul tau e o prostie (sa zicem ca iti scriu asta), accepta ca asta iti spun si nu te mai preface ca ti-am jignit idolul sau sfantul. Nu e sfantul de vina ca tu scrii prostii sau ca mie mi se par prostii cele scrise de tine. E un dialog strict intre noi doi si nu are rost sa deviezi discutia spre zari nevinovate...
Fii un pic mai onesta, Antonia, daca nu-ti cer prea mult!

Last edited by ioan67; 09.10.2016 at 17:49:40.
Reply With Quote