View Single Post
Vechi 09.10.2016, 23:49:13
ioan67 ioan67 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
L-am rugat pe sfânt sa mă binecuvânteze sa-i scriu un acatist.
Foarte bine. Si ti-a raspuns? Ti-a spus sfantul ca primeste sa ii scrii acatistul?
Daca ti-a dat el insusi binecuvantarea, atunci nu mai am ce spune. Deja asta e treaba de duhovnic, nu de coleg de forum.
Dar daca nu ti-a raspuns, atunci ai fi putut sa ceri binecuvantare de la duhovnic. Ca asa e in Biserica, nu?
Dar sa nu uit: parca tu esti agitatorul principal contra Ierarhiei aici pe forum. Parca tu esti ce care sa straduieste sa ne convinga ca Sinodul, de pilda, e talharesc si deci ca Ierarhia Bisericii noastre e in inselare. In acest caz, Antonia, cum sa ceri binecuvantare de la unul dintr-o ierarhie pe care o contesti? Mai bine iti imaginezi ca porti discutii cu sfintii, asa direct, dupa placul imaginatiei...

Si totusi, hai sa acceptam ca ai scris un acatist. Foarte bine, daca asa te-a indemnat inima, evlavia. Dar sa scrii ca vrei o atmosfera de cenaclu si sa spui celui care te-a indemnat sa lasi cenaclul, ca nu asa se scriu acatistele - sa ii spui deci acestuia ca scrie cu rautate... Asta e deja altceva. Dupa opinia mea e incapatanare infantila si proiectia starii de ura asupra celuui care te-a povatuit de bine.
Nu era bine sa fii mai discreta cu acatistul si sa ramai in ascultare fata de un duhovnic din BOR? De ce nu era bine, Antonia?
Reply With Quote