Multumesc Iorest.
Eu nu smintesc pe nimeni si nici nu denigrez nimic din ce este sfant, sau al bisericii.
Dimpotriva, ma simt eu foarte des smintita de altii.
Si mi se pare foarte ciudat si ne-ortodox sa tot dati cu pietre atunci cand un om spune ceva.
In cazul de fata am fost doar surprinsa de proportia manifestarilor.
Cristi, ia si tu si uita-te la primul tau mesaj de pe fir si ai sa intelegi ce m-a socat.
Si noi aici serbam pe Sf. Paraschiva. Facem o Slujba de liturghie. Atat.
Inseamna c-o minimizam, sau nu stim cine a fost?
Si asa facem la fiecare sarbatoare. Din sarbatorile Maicii Domnului avem doua hramuri la biserica. Slujba si parastas.
Acasa citesc cateva acatiste mereu. La biserica se citeste numai acatistul Buneivestiri, la vecernie speciala.
Singurele sarbatori cu mai multe zile sunt la noi de Craciun si de Pasti.
La noi nu se citesc nici Miezonoptica si nici Ceasuri.
Am pus si eu niste intrebari ca sa ma lamuresc.
Si ca de fiecare data, voua, care vi se pare ca sunteti atoatestiutori, vi se pare rau, smintitor si mai stiu eu cum.
N-am vazut de ceva ani de cand sunt aici pe forum sa puna intrebari legate de credinta nici pe Cristi, nici pe Ioan si nici pe alti cativa care tot critica pe toata lumea.Si daca ei stiu totul, de ce se considera smintiti de intrebarile altora?
Eu ma rog atat cat si pot si acasa si la biserica.
Nu am fost la nici o procesiune din asta, pentru ca nu am avut cum. In tara am lucrat, aici nu am unde si cred ca n-as rezista la multimea de oameni.
Cu asta am incheiat discutia.