View Single Post
Vechi 11.10.2016, 12:38:38
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
Citat:
Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
Și după astea mai sunt alte vămi ale iadului ce s-au mai pus între timp din pricina ultimelor forme moderne de păcătuire.

Și abea apoi vin Gardurile și Porțile Împărăției Cerurilor care nici ele nu se deschid oricui.
Din fericirea astea-s doar în imaginația ta :))
Păi au fost 20 vămi apoi pe vremea sf. Teodora au fost 24 deci e foarte probabil ca acum să fie 28 sau 30 și în imaginația mea și pentru toți cei ce vor să iasă din iad, din șeol, din răutate, desfrînare și cruzime.

Iar Împărăția Cerurilor și ea are garduri căci este scris că acolo nimic rău și necurat și păcătos și mîndru nu va intra! Nicio hulă, batjocură, violență, crimă... nicio cruzime și nicio nedreptate... nicio minciună diversionistă și știristă și nicio invenție scornicită de necredință și poftă deșartă.

Citat:
Citat:
....
Eu nu l-am văzut pe Hristos înfățișat cu coarne nici pe sfinții noștri și nici în biserică nu am vazut obiecte cultice cu coarne
În VT era vorba de altarul COARNELOR și de dealul Coarnelor iar în toată scriptura Domnul Iisus este înfățișat ca un Mieluț, deci are cornițe așa ca toate turmele de cornute pe care le păstorește iar în Apocalipsă este înfățișat în Cuvînt cu 7 coarne!

Deci dacă tu nu ai văzut coarnele în icoane este pentru că i-ai văzut cu chip divino-uman, dar partea sufletească a credinței divine are sigur coarne... coarne bune și frumoase ca o podoabă a încoronării, așa cum au cerbii și renii, cum au țapii și boii, cum au berbecii și altele căci întăriturile sunt un simbol al credinței (unghii, ghiare, ciocuri, oase, copite, colți, dinți, păr, blană, cartilagii, pernițele la cîini și pisici, musteți și toate celelalte lucruri care cresc și împodobesc făpturile făcute de Dumnezeu prin Cuvîntul Credinței!

Copăcele de ce nu vrei să vezi Adevărul ci-ți bagi mereu capul în nisip ca struțul sperînd el să nici nu audă contrazicîndu-mă ca să faci așa ca AlinB... în ciudă... în ciuda mîntuirii tale?

Dracul roșu sedomituitor are fața roșie ca fața lui sEdom și are coarne spurcate cu care slujește răutatea! Dar nu tot cel ce are coarne e spurcat fiindcă nu coarnele spurcă ci PĂCATUL și MÎNDRIA furioasă unite prin fățărnicie și programate de ispită după minteres!

Roșul e un simbol al iubirii... dar dacă iubirea e păcătoasă și eretică atunci iubirea aia e desfrînare și egoism așa cum e pofta lăcomă a satanei!

Last edited by vsovi; 11.10.2016 at 12:50:38.
Reply With Quote