Citat:
În prealabil postat de Copacel
Bun.Continuam. Halucinatii auditive si sau olfactive ai avut ?
|
Halucinatii auditive si vizuale, si olfactive. Am vazut mai multe persoane cu acelasi chip, l-am vazut pe necuratul si ma rugam la Dumnezeu sa ma scape, era negru si urat. Spunea ca vine o data la 3 ani dupa mine. Ca la altii se intampla mai rar, poate o data la 5 ani. Unele intamplari erau chiar ireale si ma gandeam ca nu are cum sa fie adevarat, taceam strangeam din ochi si ma rugam in gand sa scap. Atunci ma mai lasa, parca ma trezeam din vis cand dintr-o data iar incepe. Uneori urlau la mine, alteori vorbeau frumos. Si ma trezeam urland in casa fara sa imi faca cineva ceva, apoi trageau a mei de mine sa ma linistesc si nu mai stiam nici eu de ce plangeam. Am simtit si mirosuri urate dar mai rar. La un moment dat se facea ca sunt obligata sa fac ce nu vroiam sa fac, parca ma controla cineva din interior, faceam fara voia mea lucruri aiurea, iar daca ma gandeam la Dumnezeu atunci mai scapam. Si mi se spunea: "Iar te rogi?" Chiar atunci cand incepeam sa ma rog. Daca nu miscam deloc atunci ziceau" Acum ce face?".
Asta a fost pe scurt. Nu stiu cum vad altii treaba asta. Dar Dumnezeu exista, necuratul este langa noi la tot pasul. Ne putem da seama de treaba asta doar de cate rele am avea parte daca nu ar fi Dumnezeu. Necuratul sta langa noi sa ne ajute daca vrem sa facem rele dar daca nu il bagam in seama nu face nimic. Si nu pot sa ii inteleg pe cei care vorbesc superficial despre lumea asta si lumea de dincolo. Am mai zis ca m-am simtit mai aproape de Dumnezeu acum cativa ani. Atunci toti se legau de mine in special tata. Ma intreba daca vreau sa ma calugaresc, el normal nu ar fi de acord. Eu vreau doar liniste sufleteasca. Mi sa spus ca exagerez cu atata credinta, sa fiu si eu la mijloc ca tot omul. Ma tot intreba tata" Acum vrei sa te faci sfanta?" Eu simteam ca trebuie sa fac mai mult, parca lipsea ceva. Vreau doar liniste, ei imi zic ca eu sunt copila.