Citat:
În prealabil postat de Ramo123
Halucinatii auditive si vizuale, si olfactive. Am vazut mai multe persoane cu acelasi chip, l-am vazut pe necuratul si ma rugam la Dumnezeu sa ma scape, era negru si urat. Spunea ca vine o data la 3 ani dupa mine. Ca la altii se intampla mai rar, poate o data la 5 ani.
|
Nu sunt halucinații, pe alea le produc drogurile sau beția sau visele și închipuirile născocitoare de păcate. Tu ai primit darul de a crede în veșnicie, în Dumnezeu, în Rai și atunci satanele și necurații diversioniști au fost trimiși să te înșele, să te piardă, să te distrugă... Tu luptă cu păcatele tale din tine și din interiorul tău și așa îi vei birui. Dumnezeu e cu orice păcatos care vrea să se întoarcă la Credință și să iasă din iad. Pentru lupta ta cu casnicii tăi și cu toată gLumea vei primi mereu ajutor de la Dumnezeu, iertare, întărire, milă... deci nu ești bolnavă și nu suferi de nimic ci ești abuzată de cel rău care vrea să spurci și tu așa cum te spurcă el prin minciuni și păcăleli și ispitiri.
Citat:
Unele intamplari erau chiar ireale si ma gandeam ca nu are cum sa fie adevarat, taceam strangeam din ochi si ma rugam in gand sa scap. Atunci ma mai lasa, parca ma trezeam din vis cand dintr-o data iar incepe. Uneori urlau la mine, alteori vorbeau frumos. Si ma trezeam urland in casa fara sa imi faca cineva ceva, apoi trageau a mei de mine sa ma linistesc si nu mai stiam nici eu de ce plangeam. Am simtit si mirosuri urate dar mai rar. La un moment dat se facea ca sunt obligata sa fac ce nu vroiam sa fac, parca ma controla cineva din interior, faceam fara voia mea lucruri aiurea, iar daca ma gandeam la Dumnezeu atunci mai scapam. Si mi se spunea: "Iar te rogi?" Chiar atunci cand incepeam sa ma rog. Daca nu miscam deloc atunci ziceau" Acum ce face?".
|
Roagă-te neîncetat, roagă-te mereu și așa vei adormi noaptea, rugîndu-te și te vei odihni.
Dumnezeu e bun și te așteaptă și vine să te întîmpine.
Citat:
Asta a fost pe scurt. Nu stiu cum vad altii treaba asta. Dar Dumnezeu exista, necuratul este langa noi la tot pasul. Ne putem da seama de treaba asta doar de cate rele am avea parte daca nu ar fi Dumnezeu.
|
Mă bucură credința ta în Dumnezeu. Ea ne aduce multă fericire... Credința.
Citat:
Necuratul sta langa noi sa ne ajute daca vrem sa facem rele dar daca nu il bagam in seama nu face nimic.
|
Ți se pare... prin asta vrea să pară bun și de încredere. Diavolul nu vrea decît să păcătuiești chiar și cînd pare că stă cuminte. Nu poate să nu-ți dorească răul așa că vrea să-ți permiți să faci păcate așa k gLumea. Ideile lui rele vin prin toți apropiații tăi care te îndeamnă să nu mai fi credincioasă. Du lupta cea bună... rabdă pe drumul Credinței și nu lăsa să vină și prin tine astfel de idei rele. Crede pînă la sfîrșit!
Citat:
Si nu pot sa ii inteleg pe cei care vorbesc superficial despre lumea asta si lumea de dincolo.
|
Nici eu. Sunt niște iresponsabili.
Citat:
Am mai zis ca m-am simtit mai aproape de Dumnezeu acum cativa ani. Atunci toti se legau de mine in special tata. Ma intreba daca vreau sa ma calugaresc, el normal nu ar fi de acord. Eu vreau doar liniste sufleteasca.
|
Călugărește-ți viața, existența, portul hainelor, simțurile, trăirile... totul. Fă-o tainic și vei fi foarte fericită pentru că vei înțelege că mergi spre mîntuire și nu spre pierzare.
Citat:
Mi sa spus ca exagerez cu atata credinta, sa fiu si eu la mijloc ca tot omul. Ma tot intreba tata" Acum vrei sa te faci sfanta?" Eu simteam ca trebuie sa fac mai mult, parca lipsea ceva. Vreau doar liniste, ei imi zic ca eu sunt copila.
|
Cu cît ești mai sfîntă cu atît e mai bine... sfințenia aduce binele în viața ta și a tuturor celor din jur.
Tatăl nostru Dumnezeu se bucură împreună cu toți copiii Lui care doresc sfințenia Lui și Viața Sfîntă întru Credință.
Deci oriunde ești și trăiești călugărește-ți viața și trăiește totul cu multă sfințenie. Asta ne cere Dumnezeu... tuturor păcătoșilor care vor să se întoarcă Acasă!