Citat:
În prealabil postat de AlinB
Dupa invartosarea cu care predica fanul lor nr. 1 soarele de tabla SI luna de ghiata, foarte bine putem fi si in Matrix.
Asa s-ar explica si faptul ca legile fizicii nu sunt la fel cu cele din capul lui.
De cele duhovnicesti nu mai vorbim..
|
La prostiile astea pe care le bagi mereu ca să te distrezi făcînd în ciudă nu cred că mai are rost să răspund.
Doar contrazic dezinformările și calomniile tale:
1. Nu eu sau ei (NIP) au învîrtoșare ci voi. (Nu mai e mult pînă o să aflați.)
2. Nu am susținut niciodată că Soarele e de tablă ci asta susții tu că aș fi susținut eu... deci minți cu nerușinare și nesimțire neștiind că te faci prin asta fiu al satanei. Am susținut și susțin că Soarele și Luna sunt semisferice și pămîntul e plat. Soarele are înveliș de piatră și Luna de ghiață iar că suntem ca în matrix, adică un fel de baterii pentru roboții din serv-viciile satanei, nu este deloc exclus.
3. Legi ale fizicii tu nu cunoști deloc dar vorbești ca să te afli în treabă. Eu am făcut o facultate tehnică și pentru că le știu prea bine de aia le contrazic... nu pe toate ci numai pe unele și mai ales teoriile explicaționiste false prin care sunteți păcăliți... și voi în loc să luați atitudine vă distrați în întunericool ignoranței. Deci în capul meu sunt Legile Adevărului spre deosebire de ce minciuni se află în căpșorul tău.
4. Despre cele duhovnicești nu cred să ai tu habar mai mult ca mine așa că nu băga insinuări că cică ai știi tu mai bine sau că ți-ai dat tu seama ce duhovnicie știu eu după ce ai citit mereu doar prima mea propoziție căzînd epuizat și istovit de lenea și diversiunile pe care le născocești ca să le lansezi spre a fixa aceleași idei pentru a le băga și în alții așa cum ți le-ai băgat ție în cap crezînd tu că ai descoperit trollul înfiltrat ce batjocurește ortodoxia.
Pe scurt, practic iar ți-ai făcut în ciudă... și risipind ale tale mi-ai dăruit fericire pentru care îți mulțumesc. Te rog deci să mă persifelzi mereu dacă asta îți dorești și voi avea o avere în Ceruri. Sigur nu mă supăr, oricît insiști nu mă frustrez ci mă bucur și pentru tine... că măcar îmi dai atenție, deși pe alții îi sfătuiești să mă ignore.