View Single Post
Vechi 13.10.2016, 19:14:06
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
pai am spus eu ca ar fi vami in vazduh sau garduri in ceruri? Sau ai modificat proverbul: "mare e gradina Domnului si multi destepti sar gardul (garduri in cazul tau)"!
Păi chiar că e mare din moment ce zici ca am spus eu că ai spus tu. Sau de ce mă întrebi?

Din moment ce tradiția BO crede în Iisus și pomenește de vămi atunci era normal să crezi în vămi și în garduri... dar dacă zici că nu crezi nici în vămi și nici în garduri atunci s-ar putea să fi ateu, din păcate și atunci pentru tine văzduhul și Cerul sunt goale din moment ce nu e nevoie de garduri ca să separe binele de rău.

Văd că iar musai eu sunt ''deșteptul'' din proverb dacă tu nu crezi deloc în Dumnezeu. Păi ce crezi că e vraiște?
Ce crezi... A avut Vechiul Irusalim ziduri de apărare? A avut... deci așa e și în Cer pentru că precum este în Cer așa va fi și pe pămînt... cetăți sfinte cu ziduri de apărare. Păcatul și mîndria sunt vrăjmașii cei mai de temut. Străjerii stau de pază și nu lasă nimic rău să intre și așa are cetatea liniște și pace.

În Rai nu se intră decît cu ''pașaport'' de bună purtare pe pămînt primit de la cineva mai mare. Altfel stai afară și sprijini gardul... sau cine crezi că te lasă pe tine să spurci cele sfinte cu necredința ta și cu serv-viciile pe care le ascunzi prin suflet?

Deci sigur că e mare Grădina Domnului și are multe lăcașuri dar și multe garduri!

Iar iadul la fel, are vămi căci nu lasă să fugă în libertate niciun sclav al păcatului. Toți sunt prizonieri și muncesc la ocnă. Ridică de zor babilonul.

Last edited by vsovi; 13.10.2016 at 19:19:03.
Reply With Quote