Subiect: Sunt singura.
View Single Post
Vechi 14.10.2016, 16:48:39
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florinvs Vezi mesajul
In privinta rolului psihologiei si a religiei, sunt total de acord cu colegul de forum Ioan67!
Adică să ne luăm după geniticieni și să facem o combinație între purici și lubenițe așa cum vor oltenii. Tai pepenele și imediat sar toți sîmburii afară. Nu?

Citat:
Cred ca fiecare din acestea doua, are rolul sau in a ajuta un om, aflat intr-o situatie de tulburare sufleteasca sau psihica!
Și toți îl ajută pe fraierul pacient să stea în ''pace'' și ''netulburare'' cu păcatul din el că așa stă toată glumea. Dioar că la final se trage linie... și să vezi atunci tulburare pe voi toți care l-ați sfătuit pe fraierul pacient să nu se tulbure de la atîta păcătuire în inima lui. Veți răspunde voi oare înaintea lui Dumnezeu spunînd: ''Doamne îmi asum eu acuma iadul lui... sau al lor, al celor 3 miliarde care ne-au crezut pe noi și nu pe tine!''... oare o să vă asumați ceea ce ați făcut voi ortodoxiei?

Citat:
Ca sa facem o analogie, daca cineva vrea sa-si faca o instalatie electrica la o casa, nu cheama un zidar, ci cheama un electrician!
Eu aș chema un preot cu Har. Practic e vorba de Lumină și pînă la urmă nu e unul care să nu se ''curenteze'' umblînd el la fire!

Cine te pune pe tine oare să umblii la curentul ce vine de sus? Oare n-ai văzut ce pățesc cei loviți de fulger?

Last edited by vsovi; 14.10.2016 at 16:52:55.
Reply With Quote