Citat:
	
	
		
			
				
					În prealabil postat de  ioan67
					 
				 
				....   Fratilor, sunt cel mai prost bucatar din lume! 
In afara de omleta, ceai si cafea - nu ma pricep sa fac nimic comestibil la aragaz sau in jurul lui...! Nici macar laptele fiert nu-mi iese; mereu ard oala iar cand n-o fac, totusi (urmare a unei vigilente extreme), sunt lac de sudoare si indispus pentru toata ziua...  
			
		 | 
	
	
 Pentru lapte folosesc o oală cu fundul gros. E mai scumpă, dar o dată o cumperi. De preferat una relativ înaltă, depinde de cantitatea de lapte.
Trebuie să stai acolo lîngă el pînă fierbe și apoi dai focul la minim, amestecînd în continuare cîteva minute cu o lingură [de lemn] cînd are tendința să dea în foc. 
Pentru cine nu are surse de la țară, există lapte la piața clasică, la piețele volante și la automate.