Subiect: Sunt singura.
View Single Post
Vechi 15.10.2016, 14:16:28
Ramo123 Ramo123 is offline
Member

Data înregistrării: 09.10.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
Bun.Continuam.Ai avut pana acum senzatia ca esti unica , ca esti un om important,te-ai crezut vreodata o persoana extrem de importanta care are o misiune speciala fata de celalti ? Te-ai imaginat vreodata in astfel de situatii ?
Nu m-am crezut unica, dar aveam pofta de viata, vedeam altfel viata. Ca pot sa dau mai mult, sa fac mai mult. Dumnezeu ne spune sa fim smeriti si sa iertam daca vrem sa fim iertati. Gandindu-ma la Dumnezeu nu ma pot considera unica. Doar un om de care are grija Dumnezeu.
Obisnuiam sa multumesc lui Dumnezeu pentru ce imi oferea. Dupa ce mi-am luat examenul de bacalaureat am fost profund recunoscatoare, pentru ca m-am rugat mult si Dumnezeu ma ajutat. Stiti cum se spune, te rogi sa te ajute trebuie sa ii si multumesti tot prin rugaciuni. Daca ceri ceva si primesti trebuie sa si multumesti. M-am rugat si dupa ce mi-am luat bacul in semn de multumire si am incercat sa ma rog mai mult decat ma rugam inainte. Apoi dintr-o data nu m-am mai simtit bine. Si de atunci sunt tot asa o perioada ma simt bine, apoi iar am cosmaruri.
Reply With Quote