Citat:
În prealabil postat de ioan67
L-am fiert mult... Totusi nu a mers, iar acum ma tem ca a fost vorba si de calitatea prunelor. Daca au fost deja "ciupite", e posibil ca de aici sa fi venit pocinogul. Ce crezi?
P.S. Cata aspirina sa pun per borcan?
P.P.S. Pentru dr. Dragomir: Maestre, in loc de aspirina merge ... paracetamol?...:)
|
Zaharul este un bun conservant pe langa sare,otet,etc
De obicei se adauga zahar daca prunele nu sunt coapte indeajuns ,se fierbe mult la cuptor intre 6-8 ore dar si atentie: se spala foarte bine borcanele si capacele apoi se usuca in cuptor astfel incat sa nu existe picatura de apa sau murdarie="sterilizarea borcanelor".
Fructele si legumele alese pt conservare pe timp lung trebuie sa fie dinte cele mai bune calitatativ, fara semne de boala, putrefactie,mucegaiuri.
Chiar avand toate conditiile astea indeplinite, conservele daca nu sunt depozitate la loc intunecos si racoare nu vor rezista mai mult de 1-2 luni.
Aveti un beci?
__________________
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Last edited by Yasmina; 17.10.2016 at 10:12:59.
|