View Single Post
Vechi 19.10.2016, 20:07:49
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik Vezi mesajul
Mai bine să nu glumim cu lucrurile așa mari. Vedem că în mândria lor (mândria e și bucurie demonică, mincinoasă) care-i ține legați în secta de la pucioasa, nu vor să se vindece,
Eu am fost astă vară pentru prima dată pe la NIp și i-am cunoscut. Nu sunt deloc mîndrii ci foarte, foarte smeriți. Tu i-ai cunoscut? Ai fost vreodată pe acolo? Dacă nu atunci precis satana ți-a deschis ochii căci eu i-am văzut și i-am cunoscut și sigur sunt foarte foarte smeriți și cuminți și drăguți și frumoși și buni.

Deci NIP nu e sectă și poporul Domnului este smerit.

Citat:
nu ne este de ajuns, atâția care se rătăcesc acolo ?
Păi sunt o mînă de oameni și mulți dintre cei chemați au dat bir cu fugiții ajungînd să osîndească așa ca tine pe Domnul. De exemplu, pe net, cel care a scris toate minciunile despre NIP că e sectă și altele e defapt unul care a fost acolo, unul dintre ei și nemaiputînd asculta și răbda și făcîndu-i-se poftă de gLume s-a răzvrătit și a fugit și apoi a lansat atîtea denigrări justificative dîndu-se mare apărător al ortodoxiei iar aici pe forum și-a luat nume de fată: Maria-Margareta. Toate, toate pe care le-a scris sunt numai minciuni și aberații, răstălmăciri ale Cuvîntului. Adică te ajută el să pricepi așa cum vrea el să pricepi, adică taman absurd și pe dos. Poate ai citit și tu de acolo și de aia vorbești fără să cunoști... despre mîndrie și despre sectă... că altfel, dacă ai fi citit cinstit și i-ai fi cercetat atunci i-ai fi cunoscut cu adevărat că sunt foarte buni și smeriți și plini de duh sfînt. Eu așa i-am găsit azi vară.

Citat:
Să nu căutăm cu glume vindecarea lor. Doamne miluiește. E suficient că o să vină și-o să-și verse minciunile pe aici, ca de fiecare dată, să nu ne batem joc de neputințele lor, dacă nu putem să-l ajutăm, mai bine să plecăm, să-l lăsăm în pace, că și-așa suferă cumplit din cauza răzvrătirii, să ne fie de ajuns durerea ce o au de la lanțurile cu care s-au legat.
Tu te auzi ce scrii și ce vorbești?
Ce minciuni o să verse ca de fiecare dată? Păi ei n-au intrat și n-au scris nimic aici ci doar eu am scris care nu sunt un locuitor al NIP. Vorbește gura fără tine, fără dreptate și fără Adevăr.

Nu sunt ei răzvrătiți și nu suferă deloc ci locuiesc în pace și dragoste unii de alții și întru sfințenie. Lanțurile respective sunt defapt ''jugul Meu cel bun și ușor care duce la fericire veșnică dacă-L luați asupra voastră.''

Practic dragul meu prieten, dacă vrei să te lămurești cu adevărat de ce nu citești tu măcar un an sau cîțiva ani de pe site-ul lor și abea apoi să vi să-ți exprimi o părere cinstită? Tu nu faci altceva decît să dezinformezi crezînd că ești de folos ortodoxiei sau mîntuirii cuiva. Ei sunt Cuvîntul ORTODOXIEI care Trîmbițează de la Dumnezeu!

Citește, viziteză-i, cunoaște-i cu bună credință și apoi vino de emite vreo părere pe forum. Tu stai cu nasul în cărțile de dogmatică și patristică și emiți sentințe despre unii și alții? Păi drept ești tu să procedezi în felul acesta lovind în sfinți? Știu că nu-ți dai seama ce faci. Așa eram și eu la început. M-am luat după Cleopa și Papacioc și după Brancianinov și alți ruși sau greci și totul era rău și sectă și erezie... știau ei mai bine ca Dumnezeu cine se înșală și cine nu, cine e mîndru, cine e în neascultare sau cine e în necredință. Nu pricepi că toți erau purtați de interese? Interesul poartă fesul turcesc! Deci în loc să osîndești fără să ai habar de vreo judecată dreaptă nu mai bine ai cerceta tu și te-ai lămuri singur sau împreună cu cine vrei tu? De ce știi tu mereu mai bine ca Dumnezeu că cică Domnul Iisus e sectă sau lucsiferic sau șerpilian sau pitoneasă? De unde te informezi tu așa de bine? Cine-ți transmite ție toate ''știrile'' astea? Asculți radio Erevan sau ești abonatla revista arici pogogonici?

Te rog deci să nu mai calomniezi și nici să denigrezi sau să înjosești ci te informează citind, vizitînd, stînd de vorbă... și așa te vei lămuri și ți se va curăți credinnța de minciună și de influențele lucsiferice ale bogaților în tot felul de ''ortodoxii''.

Mai creștin ortodox ca și Domnul din NIP nu e nimeni... deci nu este nimeni mai ortodox ca Iisus Hristos și Cuvîntul lui Dumnezeu... așa că nu mai faceți voi pe ortodocșii fiindcă e clar că nu sunteți.

Last edited by vsovi; 19.10.2016 at 20:19:48.
Reply With Quote