View Single Post
Vechi 20.10.2016, 12:05:37
ioan67 ioan67 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2016
Implicit

Ma folosesc de prilej ca sa multumesc unor colegi de forum care m-au mangaiat de nenumarate ori prin modul lor de exprimare. Nici nu stiu pe cine sa pomenesc mai intai: pe Delia, pe Mihail'c, pe CristianR s.a.m.d... In postarile lor, mereu o grija aparte pentru modul de exprimare, in multe chipuri...
M-as opri insa, cu deosebire, la postarile lui Mihnea. Doctorul Dragomir, frantuzitul...
Ei bine, ca om dedat de timpuriu la taina limbii noastre (Doamne, iarta-ma!), in care sunt germinate ca intr-o uriasa samanta toate simtamintele si cugetele vorbitorilor nativi, apreciez mult modul in care Mihnea scrie romaneste. Simplu, corect, expresiv, mestesugit chiar... Si cand ma gandesc ca traieste printre frantuji... Imi amintesc, la polul opus, de marele om Raducioiu care, dupa doar cateva luni printre macaronari, abia de mai slujea vreo cateva cuvinte in limba romana...
E dovada unei nobleti de caracter si a patriotismului autentic sa scrii frumos in limba celor de acasa, oriunde ai fi in lumea larga...
Pentru astfel de oameni eu nu pot sa am decat recunostinta. Si se cuvine sa ii felicit!

Last edited by ioan67; 20.10.2016 at 12:11:05.
Reply With Quote