View Single Post
Vechi 20.10.2016, 21:05:46
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan67 Vezi mesajul
Bine frate, te cred. Si ma rog pentru tine ca sa duci la bun sfarsit calvarul de a-ti insusi corect frumoasa limba romana.
O sa vezi, dupa ce inveti bine sa vorbesti si sa scrii romaneste, ca pana si rugaciunile or sa ti se para mai frumoase, mai usoare, mai cu miez...
Ma bucur sa vad ca tu erai ingrijorat pentru limba romana, eu ma gandisem ca e doar rautate, ca de obicei. De cate ori te-ai chinuit tu sa-mi gasesti un nod in papura? De fiecare data cand mi-ai spus ca as fi gresit un cuvant ti-am aratat (inclusiv cu dex-ul) ca e corect ce am spus eu si tu te inseli. De fiecare data. Nu-ti adunci aminte, ultima data, cand m-ai apostrofat ca am gresit sensul unui cuvant si ti-am aratat ca te inseli, ti-am si spus ca sper sa incetezi, dar nu cred ca o sa treaca mult timp pana cand o te apuce iar.
Acum, desi ti-am aratat ca de 15 ori am scris cuvantul corect pe forum, tu o tii tot pe a ta. Doare la mandrie sa spui ca te-ai inselat sau ca ai exagerat. Arata-mi, te rog, mesajele (din cele multe pe care le-am scris) din care reiese ca eu n-as stii sa vorbesc sau sa scriu romaneste. Sau vrei doar sa ma denigrezi. Stii ca fariseii se chinuiau tot impul sa-I gaseasca o greseala, oricat de mica, lui Iisus.
Reply With Quote