Citat:
În prealabil postat de ioan67
Bine frate, te cred. Si ma rog pentru tine ca sa duci la bun sfarsit calvarul de a-ti insusi corect frumoasa limba romana.
O sa vezi, dupa ce inveti bine sa vorbesti si sa scrii romaneste, ca pana si rugaciunile or sa ti se para mai frumoase, mai usoare, mai cu miez...
|
Ma bucur sa vad ca tu erai ingrijorat pentru limba romana, eu ma gandisem ca e doar rautate, ca de obicei. De cate ori te-ai chinuit tu sa-mi gasesti un nod in papura? De fiecare data cand mi-ai spus ca as fi gresit un cuvant ti-am aratat (inclusiv cu dex-ul) ca e corect ce am spus eu si tu te inseli. De fiecare data. Nu-ti adunci aminte, ultima data, cand m-ai apostrofat ca am gresit sensul unui cuvant si ti-am aratat ca te inseli, ti-am si spus ca sper sa incetezi, dar nu cred ca o sa treaca mult timp pana cand o te apuce iar.
Acum, desi ti-am aratat ca de 15 ori am scris cuvantul corect pe forum, tu o tii tot pe a ta. Doare la mandrie sa spui ca te-ai inselat sau ca ai exagerat. Arata-mi, te rog, mesajele (din cele multe pe care le-am scris) din care reiese ca eu n-as stii sa vorbesc sau sa scriu romaneste. Sau vrei doar sa ma denigrezi. Stii ca fariseii se chinuiau tot impul sa-I gaseasca o greseala, oricat de mica, lui Iisus.