View Single Post
Vechi 20.10.2016, 22:09:28
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan67 Vezi mesajul
(dai mereu explicatii, ca si cum ai vrea sa iti pastrezi o imagine impecabila - dar asta nu e decat slava desarta, sa ma ierti...)
Asta mi-a placut cel mai mult, de aceea am selectat-o. Sa vedem ce s-a intamplat chiar pe topicul asta, ca tu esti cel care ai scris o gramada de mesaje pana acum. Nu stiu daca ai urmarit topicul, la un moment dat a aparut un user (acelasi, intotdeauna), care parea exaltat ca a gasit o greseala in mesajul meu si care s-a apucat sa se autodelecteze cu ironii ieftine. Nu i-am raspuns si am corectat doar mesajul. Ma uit a doua zi, vad ca userul e tot in verva. Daca doreai, intr-adevar, sa semnalezi o greseala o puteai face si simplu, fara bataie de joc, asa cum face orice om normal. Abia dupa acea ti-am raspuns, desi evit sa am dialoguri cu tine. Tu ai mai scris apoi vreo trei mesaje, cu sfaturi, explicatii si povete.
Ca sa nu mai fii ingrijorat pentru mine din aceasta cauza, trebuie sa-ti spun ca eu las intentionat mesajele asa cum le scriu prima data. Asa m-am gandit eu ca ar fi bine, ca sa nu epatez, sa nu-mi creasca mandria. Am vazut ca unii scriu mesaje ca sa epateze, sa caute laude, sa-si cultive mandria (cuvinte academice, filozofari pompoase). Mi-am amintit ca parintele Cleopa zicea "nu fa tu" si de aceea las mesajele asa.
In incheiere, nu doresc sa dialoghez cu tine, mi-ai face o bucurie daca nu mi-ai mai adresa mesaje, ca sa nu-mi pierd timpul sa-ti raspund si sa dau explicatii la toate lucrurile fara rost pe are le gasesti. Nu ai vazut ca nu-ti scriu niciodata mesaje si ma feresc sa-ti raspund? Ingrijeste-te de problemele tale, eu am vazut pana acum ce fel de om esti. Daca vad ca devii un om bun, sa macar te straduiesti, cu cea mai mare placere. Altfel nu, in niciun caz, chiar daca pe mine m-ai lauda si cu altii te porti urat.
Reply With Quote