View Single Post
Vechi 21.10.2016, 14:03:02
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
La zoo, nu. La inchisoare, da! Cel putin subsemnatul. Acolo, la inchisoare, ar putea cel mai bine beneficia si de terapia psihologica pe care o sustine pasihologul nostru. Din cate stiu, penitenciarele au si psihologi angajati, ceea ce e un lucru foarte bun, scopul pedepsei penale nefiind numai represiunea.

Eu nu consider "normala" o legislatie si o politica penala in care tiganul care ciordeste o gaina ca s-o friga poate infunda puscaria ani de zile, pe cand cel care comite pacate strigatoare la cer se plimba de nimeni stingherit pe strazi. Ajunge de organizeaza manifestatii de proslavire a poponariei. Este invitat sa tina lectii in licee, scoli si gradinite ca sa mancurtizeze creiere fragede. Face lobby si presiune politica pe toate caile, incat s-a ajuns sa nu mai poti afirma public azi ca pidosnicia este o practica gretoasa care impune reactia unei societati sanatoase fara a-ti rata sansele de a ajunge vreodata consilier comunal.

Nu, aceasta nu este normalitate, desi ingrijorator de multi au ajuns a o percepe astfel. Fiindca din Occident noi nu am importat partile lui bune, ci toate cretinatatile lui. Neinterventia si spiritul de demisie a partii ramase normale din societate este tot ce are nevoie raul, ca sa se extinda. Daca nu se va face nimic acum, in aceasta etapa, maine vom avea "parteneriate civile" intre homosexuali, iar poimaine "familii", repetand, ca tara emergenta, etapele nenorocite in care un Occident dezorientat de o oculta mondiala se adanceste pe an ce trece.
Ai baga la inchisoare un cuplu care foloseste metode contraceptive?
Reply With Quote