Citat:
În prealabil postat de AlinB
Nu bre, tu esti Lorinul nostru, greu de cap, dar nah.. :)
Diferenta e ca ala are ceva audienta, tu in schimb..nici nevasta nu sta sa te asculte :)
|
Păi vezi, mare diferență între Lorin și (F)Lorin, unul are audiență, unul are pe satana pe capul lui toată ziua încît mi-l face greu ca de plumb... să am impresia superstițioasă că cică tot eu aș fi în eroare.
Vouă ce vă pasă... voi gLumiți mai departe, dar ai dreptate, nici nevasta nu mă mai ascultă.:))))))))))))))
Mereu i-am zis să nu-și tot facă griji deșarte... decît grijile mîntuirii, una și bună, că de restul se ocupă Dumnezeu.
(Io i-am cerut să nu mă asculte, că nu pe mine trebuie să mă asculte ci pe Domnul Iisus Hristos, pe Cuvîntul lui Dumnezeu. Să creadă și să se liniștească și să lepede atîtea și atîtea griji. Pentru ce atîtea griji? Oare te mîntuie grijile sau Hristos? Cine te mîntuie? Iar eu ce ordine crezi că-i dau? Ce porunci? Mîncare, mîncare și iar mîncare... și nici nu mai vorbesc ci ea ascultă direct de burta mea... am o foame nebună și continuă. Deasta i-am zis, să nu mai asculte ce-i transmite în subliminal burtoiu' meu, burtocu', butoiu', să nu mai îl ia în seamă cînd se plînge ca un copil, că cică n-a mîncat, că poftește și el tot ce vede că mîncă alții, îi zice că ar mînca și el cîte ceva foarte bun... și atunci ea ce să înțeleagă? Păi să nu-l mai ia în seamă pe burtoc ci pe Iisus, pe El să-L asculte și să nu-L disprețuiască! Să-L slujească pe El!)