Citat:
În prealabil postat de ioan67
Pai cum ai putea sa faci asta, Catalin draga? Cum ai putea tu sa vezi ca devin un om bun, him?
Mai Cata, ti-am zis de la bun inceput ca vreau sa te tachinez. Nu iti spun, insa, motivul (desi ai fi putut sa il banuiesti lesne).
Acum m-am lamurit. Te-ai comportat, din pacate, exact asa cum m-am asteptat. Si eu care visam lucruri noi despre tine...
Numai bine iti doresc!
|
Ce tachinare, ce motiv? E doar calvarul tau, sa nu-ti stirbesti orgoliul, din aceasta cauza tot cauti explicatii. E a treia oara cand o intorci. Ai vazut, dupa un timp, ca nu e vorba de greseli gramaticale (bineinteles, fara sa recunosti ca te-ai inselat) si ai inceput sa spui de greselile de tastare. Vazand ca nu prea e bine primita explicatia si e cam fara sens sa faci atata agitatie si batjocura pentru o litera lipsa, te-ai chinuit sa gasesti explicatia cu motive ascunse si binele din perspectiva. Pe mine doar ma faci sa rad, ca de fiecare data. Mai ales ca spui tu ca doreai sa ma ajuti sa ma schimb, probabil sa devin ca tine. Nu stiu daca ai inteles, eu am o parere extrem de proasta despre tine. Probabil tu, imbatat de mandrie, crezi ca toti te privesc cu admiratie si sunt fericiti cateva zile dupa ce le adresezi un mesaj. repet, o parere proasta, pe toate planurile. Si cred ca mergi din rau in mai rau. In primul rand, aproape 90% din mesajele tale contin lucruri eronate sau sunt doar filozofii fara fond si fara sa spuna ceva (doar pentru epatare). In unele mesaje sunt lucruri chiar incredibil de gresite. In al doilea rand, spui cum s-ar putea vedea ca devii un om bun. E suficient sa devii un om normal, la fel ca majoritatea oamenilor (in privinta buntatatii). Doar cu cateva zile in urma am raportat un mesaj in care spuneai ca iei la suturi o femeie. Probabil dupe ce ai fost atentionat de admin ai incercat sa o schimbi. Desi chiar tu ai povestit ca ai facut asta si ca victimele au o parte de vina. Doar anul asta am raportat vreo zece mesaje in care atacai pe cineva sau il jigneai. Nu stiu, parca la tine e o sfortare ca sa fii bun, ceva artificial.
Lucrarea binelui te face mai bun, lucrarea raului te face mai rau, asta e solutia. Si, in primul rand, lupta cu mandria, adica sa nu-i mai vezi pe altii prosti si inferiori tie (cum spuneai ca ii vezi pe multi). Succes!