View Single Post
Vechi 21.10.2016, 21:51:32
ioan67 ioan67 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2016
Implicit

Va grabiti, va grabiti... Puneti problema rauvoitor si imi pare ca suferiti de-o nauceala teribila daca va luati de om (care e, totusi, Presedintele nostru!) pentru ca a taxat, din postura la care il obliga demnitatea de sef al statului, manifestarile agresive ale unora fata de altii.
Cat de orbiti sunteti, de interpretati atat de stramb declaratiile Presedintelui?
Unde vedeti voi vreo sustinere a pacatului homosexualitatii in declaratiile sale?

Modul in care asazisii crestini (sanchi!, ca sa il parafrazez pe Dragos) se exprima public fata de pacatul homosexualitatii (mai exact fata de oamenii care au acest grozav viciu sau ce o fi el...) si fata de declaratia Presedintelui, mie mi se pare oricum dar nu intelept, nu crestinesc. Nu, nu, in nici un caz crestinesc si intelept.

Faceti valuri fara motiv real.
Cititi, daca se poate, fara ochelari de cal declaratiile sefului statului. Cititi inca o data, va rog!
Chiar nu vedeti ca se straduieste sa isi faca treaba in mod echilibrat, onest, corect?
Chiar vreti sa alimenteze violenta, ura, mandria narcisist-confesionala si alte idiotenii?

Dupa opinia mea, Presedintele este singurul, in acest taraboi, care da o lectie de conduita crestina.
Reply With Quote