View Single Post
Vechi 21.10.2016, 22:22:35
ioan67 ioan67 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
5.Ce vreti sa spuneti prin cuvintele,,In privinta modificarii Constitutiei, nu este randul meu sa vorbesc despre asta. O sa vorbesc pe urma”.
Ce vreti sa spuneti? Ca daca Parlamentul va schimba art. 48 in sensul dorit de crestini, veti certa si veti sfida poporul roman, mai mult decat ati facut-o acum?
6. Spuneti ca nu sunteti de acord ,,cu fanatismul religios”. Este regretabil ca ne faceti pe atat de multi fanatici.Va asiguram ca nu sunteti presedintele unui popor fanatic, ba chiar sunteti presedintele celui mai bland si cumsecade popor.
Presedintele a vorbit foarte clar si la obiect: se mentine in limitele functiei sale. Ce altceva mai bun ar putea sa faca? Sa devina aliatul unor doamne si domni care s-au erijat in reprezentantii crestinatatii? Nici vorba! Presedintele Iohannis nu e atat de prost, cum cu nevrednicie cred unii. Dimpotriva, e un om care se arata cu adevarat pregatit sa se comporte asa cum ii cere rolul si locul. Dar romanasii nostri duiosi, amatori de incurcaturi si smecherele mereu interesate si viclene, nu sunt obisnuiti cu un presedinte ferm, diplomat, transant si, mai ales, disciplinat.
Romanii duc dorul unor figuri marete precum Ceusescu, Iliescu, Basescu. Adica al unor oameni care ar fi fost, poate, buni de orice altceva dar nu de extrem de dificila functie de presedinte al unui popor pestrit si dedat la toate silniciile si mizeriile care se pot imagina.
Va e dor de biciul lui Ceusescu bag seama.
De fatarnicia lui Ilici.
De jocurile si muschii intimidanti ai bravului Base.

*
Poporul roman nu este, nici pe departe, cel mai bland si cumsecade popor. Asta s-o spuneti copiilor de la gradi, veniti in vizita din Danemarca, Mali sau Uzbekistan! Spalarea de creier care facea pe vremuri propaganda mincinoasa a incetat. Astazi avem o constiinta ceva mai realista asupra insusirilor noastre ca popor. Iar faptele ultimelor decenii sunt cea mai buna caracterizare. Degeaba incercam sa ne ascundem dupa deget: Romania e de ras si de plans astazi, in toate privintele. Iar responsabili pentru starea de azi a tarii si a romanilor sunt, in primul rand, chiar romanii. Acei romani crestini, cica - permiteti-mi sa va reamintesc amanuntul!
Reply With Quote