Citat:
În prealabil postat de CristianR
Se prea poate. Dar uite, Cătălin nu s-a grăbit. De apreciat.
Iar Iohannis a venit cu precizări (postate de Iorest mai sus). Numai că asta înseamnă că n-a zis nici da, nici nu. A vrut doar o amânare.
|
Da, Catalin trebe mereu apreciat. Sincer, cred ca il ajuta asta, mai exact atunci cand mai nimereste si el cate-o vrabie din pomul plin de ciori. Ma bucur pentru el!
*
Precizarile nu sunt binevenite? Iarasi intreb: ce altceva mai bun ar fi avut de facut?
Dar de ce crezi, Cristian, ca asta inseamna ce zici ca inseamna? Altceva nu poate sa insemne?
Cat priveste amanarea, iarasi te intreb: ce vezi nelalocul lui in asta? Ai vrea sa ia neintarziat barda sau evantaiul si sa faca poteca sau aer?...
E vorba despre politica, iar Iohannis este presedintele unei tari construite, in mod evident, pe modelul mafiot. Ce vrei sa faca omul? Tu ce ai face mai bine decat Presedintele nostru?
P.S. Nu il simpatizez prea tare pe Iohannis. Nici macar nu l-am votat. Deocamdata insa eu sunt incantat de modul in care isi face treaba. Personal ma rog Bunului Dumnezeu sa il tina, sa il ocroteasca si sa il povatuiasca, asa incat sa mai vada si romanica ce e aia sa ai un presedinte adevarat iar nu un dictator, un viclean ori un jucator macho.