Citat:
În prealabil postat de ioan67
Mihnea, iti amintesc faptul simplu si crucial: Domnul vorbeste acolo despre pacat, unora care vor sa "penalizeze" uitind de pacatele lor.
Tocmai din acest motiv eu am afirmat ca daca bagam pe homosexuali si alti "anormali" in cusca la zoo, trebe sa ii insotim si noi. Ba chiar sa intram inaintea lor, de ne credem si ne voim crestini.
|
Iti aduc aminte pentru a 3a oara pe acest topic ca parintele Calistrat se refera la cei care vor sa sa treaca anornalitatea drept normalitate nu la pacatosi.
Nu oi fi si tu unul din acestia in definitiv?
Vad ca iti place sa schimbi conotatia unor vorbe, pe alora drepti sa o strambi si pe a alora strambi te chinui sa o indrepti, oare ce o fi apucatura asta frate?
Citat:
Hristos nu e din lumea aceasta. O iubeste asa cum e, S-a jertfit si a inviat pentru oameni dar predica Imparatia lui Dumnezeu. O alta "lume", cu alte legi etc.
Lasa mortii sa-si ingroape mortii etc. Nicaieri Domnul nu face pe placul zelotilor.
|
Un discurs asemanator gasesti si prin propaganda gay "crestina".
Dumnezeu iubeste pe toti pacatosii, nu e musai sa paraseasca pacatul.
Ca daca ar fi asa rau ce fac, nu i-ar mai iubi, right?
Citat:
Ce sustii tu nu e cu nimic diferit de ce sustineau legionarii.
Treaba ta, eu am alta optiune.
Numai bine!
|
Las-o balta, aia e alta mancare de peste, dar iti place sa faci o varza din toate, poate poate, ar parea ca pe undeva, ai dreptate.