Citat:
În prealabil postat de AlinB
Iti aduc aminte pentru a 3a oara pe acest topic ca parintele se refera la cei care vor sa sa treaca anornalitatea drept normalitate nu la pacatosi.
Nu oi fi si tu unul din acestia in definitiv?
|
Imi place sa cred ca fac distinctie, intr-o anumita masura, intre sanatos si patologic, intre normalitate si devianta, intre valori etc.
Dar de cand anormalitatea (uite un preot care se ocupa mai putin de pacate, daca e sa iti dau crezare, si mai mult de anormalitate!) se trimite la zoo? Eu stiam ca acolo traiesc animalele inchise de oameni in custi, iar nu oamenii anormali!
Citat:
Un discurs asemanator gasesti si prin propaganda gay "crestina".
Dumnezeu iubeste pe toti pacatosii, nu e musai sa paraseasca pacatul.
Ca daca ar fi asa rau ce fac, nu i-ar mai iubi, right?
|
Nu, nu e right. Poate in mintea ta, stiu si eu?...
Citat:
Las-o balta, aia e alta mancare de peste, dar iti place sa faci o varza din toate, poate poate, ar parea ca pe undeva, ai dreptate.
|
Nu ma intereseaza dreptatea mea. Ma intereseaza deocamdata sa imi exprim punctul de vedere si sa ma clarific mai bine tocmai prin dialogul de aici. Sunt deschis spre alte interpretari, in masura in care acestea mi se par de folos pentru drumul pe care incerc sa merg. Drum pe care nu il cunosti tu, fii linistit si nu mai face atatea comentarii puerile si crispate.