Citat:
Īn prealabil postat de MariaB
Citat:
Īn prealabil postat de ancah
Acele linkuri le gasesti pe www.You tube.com, si dai cautare pe "Benedict XVI" , respectiv "Johannes Paul II". E vorba de filmele incepand cu al treilea. Cum filmele sunt critice, am nevoie de un punct de vedere pozitiv. De aceea ti-am cerut tie parerea.
|
m-am uitat un pic pe un filmulet, dar nu pot sa il ascult - pentru ca nu am iesire pe net decat la birou si deranjez...
puncte pozitive de vedere pot exprima si relativ la observatii pe care le faceti aici, in mod direct
ce pare suspect in atitudinea Papei?
ce se spune ca ar fi suspect?
...
|
Maria, ar fi prea mult de scris, si nici macar nu stiu daca ceea ce numeste autorul ca fiind erezie, e adevarat. Daca ai timp, poti sa le asculti, si daca nu ai cine sa-ti traduca, macar uita-te la filmul despre Papa Ioan Paul II, care are un stop cadru vorbind multimilor. E cu mana ridicata si face semnul satanic. Am mai scris ca poate fi o manipulare de imagine. De aceea nu ma pot pronunta nici in legatrura cu restul afirmatiilor. Cred totusi, ca cineva ar trebui sa ia atitudine, daca cele spuse sunt adevarate sau minciuna, caci filmele se fot vedea pe You tube de catre oricine si pot induce in eroare, daca sunt minciuni, dar pot si ridica semne de intrebare, daca cele afirmate sunt adevarate. Mie nu mi-ar fi totuna, daca un Patriarh ar fi acuzat de atatea erezii.