View Single Post
Vechi 24.10.2016, 03:52:09
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan67 Vezi mesajul
Imi place sa cred ca fac distinctie, intr-o anumita masura, intre sanatos si patologic, intre normalitate si devianta, intre valori etc.
mica masura..din pacate.

Citat:
Dar de cand anormalitatea (uite un preot care se ocupa mai putin de pacate, daca e sa iti dau crezare, si mai mult de anormalitate!) se trimite la zoo? Eu stiam ca acolo traiesc animalele inchise de oameni in custi, iar nu oamenii anormali!
Pacatul nu e normalitate. Si normalitatea nu e pacat. Din perspectiva unui om al Bisericii.

Repet pentru a 4a oara, pentru ochii tai orbi, era vorba de cei care vor sa legifereze/normalizeze anormalitatea printre oameni care macar in unele privinte mai au inca simtul normalitatii.

Dar cum zicem, pe cei drepti iti place sa-i strambi..

Citat:
Nu, nu e right. Poate in mintea ta, stiu si eu?...
La tine pare corect, ca il repeti ca o mantra.
Amesteci valorile crestine cu propaganda pentru inertie, pasivitate, lasitate..

Citat:
Nu ma intereseaza dreptatea mea. Ma intereseaza deocamdata sa imi exprim punctul de vedere si sa ma clarific mai bine tocmai prin dialogul de aici. Sunt deschis spre alte interpretari, in masura in care acestea mi se par de folos pentru drumul pe care incerc sa merg. Drum pe care nu il cunosti tu, fii linistit si nu mai face atatea comentarii puerile si crispate.
Imi pare rau ca trebuie sa te corectez iar, nu eu scriu aberatii puerile, injurioase si pretentii de arta poetica pe alte topicuri..

Last edited by AlinB; 24.10.2016 at 03:54:50.
Reply With Quote