Citat:
În prealabil postat de DragosP
Asta cu îndemnatul la calm e ca ăla care, într-o adunare liniČtită, vine Či urlă isteric "nu vă panicaČi!". Stai nene, întrebarea la care trebuia să răspundă era alta, cu totul alta. Či, repet, poate se aude Či-n ultimul rând: în contextul întrebării Či-n modul cum a formulat răspunsul rezultă că promotorii iniČiativei sunt fanatici religioČi.
|
In ultimul rand se aude mai greu, ca aici sunt pusi surzii, orbii si prostii, deh!
da nu-i bai, am pricepit mesaju.
Da, asa rezulta daca voiesti. Da uite ca la mine si la altii nu rezulta asa, ci altfel.
Depinde prin ce lentila privim, Dragos.
Acuma, daca tu vrei sa-mi spargi ochelarii ca sa mi-i imprumuti pe ai tai, ce sa zic, frumos gest. Da daca se poate fara sa mi-i spargi, da?
Te rog frumos!
Acuma am si io o propunere: nu vrei sa iti dai singur jos ochelarii, fie si pentru un minutel, si sa privesti oleaca in jurul tau? Nu de alta, dar sa largim contextul, sa nu fie doar contextul pe care il pomenesti. Sa vedem contextul altor intamplari de pe la noi, sa vedem contextu cu episcopu mitarnic de care uitam lesne, sa vedem contextu cu recordu la intoleranta, sa vedem contextu cu europa, cu atentatele, cu islamismul sangeros si alte lucuri care tin de largimea contextului. A, era sa uit, sa vedem si contextu cu Putin si contextu cu Sinodu si altele care se mai vad daca pui lupa maritoare, aia pentru miopie.
Ei, ce zici acu? Se intelege un pic altfel?
Chestie de nuante, Dragos, nu altceva.