View Single Post
Vechi 24.10.2016, 09:15:14
Penticostalul Traditional Penticostalul Traditional is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.02.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan67 Vezi mesajul
e de rasul lumii ca tocmai autorii celor mai odioase crime din ultima suta de ani de pe intreaga planeta (acestia sunt crestinii din Romania, domnule, ca sa nu avem dubii - ei au omorat milioane de copii, daruri ale Domnului, potentiali sfinti, mame, tati, doctori, poeti, teologi etc.) s-au strans laolalta sa ceara definitia familiei si sa dea replica homosexualilor!

Domnule, nu stiu ce suprema distinctie inteleapta veti face, dar intre un homosexual si un parinte care isi ucide copilul (adeseori mai multi copii in sir...), eu sunt tentat sa il iert mai degraba pe primul. Ca om vorbesc, din slabiciune omeneasca, eu nefiind suprem sau Dumnezeu.
Marturisesc ca imi vine extrem de greu sa mai privesc in ochi pe un ucigas de prunci.
1. Sunt un semnatar al petitiei
2. Am multe pacate dar NU sunt un ucigas de prunci
3. Homosexualii sunt semenii mei.
4. Macar ca sunt un fanatic religios totusi nu cred ca homosexualii sunt cauza tuturor problemelor umanitatii
5. Cred in teoria conspiratiei. Respectiv ca in spatele solicitarilor pentru "casatorii" homosexuale este un SISTEM puternic si demonic, pe agenda caruia sunt multe blestematii.

Macar ca sunt plin de pacate si macar ca incerc sa iubesc oamenii, voi incerca din rasputeri, atat cat pot, sa lupt impotriva acestui sistem. Imi voi face partea mea. Mi se pare o contributie foarte mica daca e vorba doar sa semnez o petitie sau sa ies in strada la o manifestatie pasnica, sau sa tin post negru si sa ma rog o zi in saptamana asta, cand Curtea Constutionala va decide daca nu cumva, prin faptul ca nu recunoaste "casatoria" homosexuala, legislatia din Romania ingradeste dreptul la... demnitate.
Reply With Quote