View Single Post
Vechi 24.10.2016, 10:36:21
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Frumoasa postare Mosule. Si cea care ai avut-o inainte, dar n-am mai comentat.

Si Penticostalul a facut un rezumat foarte la obiect.
Nu sunt adeptul teoriilor conspiratiei, dar punctul 5 incepe sa devina tot mai evident.

Daca la unele popoare anormalizarea anormalului s-a facut pe fondul decrestinarii, imbuibarii, reeducarii prin sistemul de invatamant de Stat si masinaria Media iar trecerea a parut foarte naturala (desi sunt sigur ca au fost si acolo voci contra nu putine) la noi, fara toata pregatirea asta, e ca o baie rece cu care poate multi se vor trezi.

Ioan al nostru dimpotriva, pare scufundat intr-un somn care l-a arat si cu alta ocazie, cand era vorba de aceeasi agenda practic - introducerea asa zisei "educatii sexuale" in scoli, de fapt o platforma de reeducare chiar in spiritul problemei de care discutam aici.

Repet, nu am nimic cu "educatia sexuala" cand se face potrivit, la o varsta potrivita, dar asa cum reiese din "directivele UE" nu este educatie, este ideologie.

Exprimi si eu aceeasi mirare ca Moshu, inteligenta nu pare sa-i lipseasca, de unde subiectivismul asta, care nu de multe ori il impinge la o retorica deshucheata cu care vrea sa puna o opozitie intre valorile crestine si initiativa crestina in societate.

Atentie, nu vorbim de nationalism filetist sau cine stie ce atavism istoric, cum iarasi s-a sugerat "strategic" ci de a pune pe Legea Legilor un gand care se afla int marea majoriate a celor care ar avea, chipurile, dreptul sa-si decida singuri soarta.

Un gand care nu lezeaza pe nimeni in mod direct ca om insa consfinteste o valoare morala extrem de importanta pentru o societate inchegata in jurul unor valori morale, fie ele si mai mult teoretice, pentru multi.

Dar poate ca tocmai asta nu se vrea iar soarta celor multi este asa cum nu de mult a fost, in mainile unor putini, si mai straini de cei care au pretentia ca ii conduc.

Last edited by AlinB; 24.10.2016 at 10:47:00.
Reply With Quote