Citat:
În prealabil postat de ioan67
Dar nu ma alatur unor hoarde, unor mase de manevra, unor oameni ghidati de unii care s-a dovedit de prea multe ori ca au SI ALTE INTERESE, NEDECLARATE PUBLIC, interese ascunse si straine de nevoile romanilor crestini.
|
Daca te referi la mitingul din Oradea, acelasi sentiment l-am avut si eu in primul moment. Mi se parea ca s-a creat o turma din oi negre, oi albe, capre, caini, porci si tot felul de oratanii... A trebuit sa-mi imaginez soldatul din transee, hotarat sa-si apere pozitia alaturi de ceilalti concetateni, fie ei de orice culoare politica, religie sau obarsie. Din moment ce ne leaga aceleasi interese, aproape ca nu mai conteaza cum si impreuna cu cine, luptam. Dimportiva, multimea poate da forta si greutate unei idei comune. Si-asa, desi s-a vazut clar ca era vorba de vreo 10 000 de manifestanti, la stirile mas-media abia daca au catadixit sa spuna... cateva mii.
Oricum, macar faptul ca ti-ai spus clar pozitia, poate se mai linistesc spiritele pe forum. Eu unul nu sunt impotriva Presedintelui ca om, ci ca detinator de opinie si mai ales ca aparator al natiunii noastre. Sunt trei reprosuri mari pe care i le fac: padurile care au plecat si pleaca in Austria, moskeea in Capitala, iar acum penibilul cu fanatismul si cu fractiunea religioasa pe care cica o reprezinta (da de unde?), cand el trebuie sa fie in primul rand Presedintele Romaniei si abia mai apoi reprezentant de minoritate (luterana).