În prealabil postat de Igor_Paslusnik
Nu, ci pentru cei care se consideră învățători. Dar eu, ca și creștin, sunt un simplu muritor de rând și am datoria să mărturisesc, nu sunt învățător. Dar da! Sunt mărturisitor!
"Oricine va mărturisi pentru Mine înaintea oamenilor, mărturisi-voi și Eu pentru el înaintea Tatălui Meu, Care este în ceruri. Iar de cel ce se va lepăda de Mine înaintea oamenilor și Eu Mă voi lepăda de el înaintea Tatălui Meu, Care este în ceruri." - Matei 10, 32-33.
Deci spune Domnul, că doar unu sau altul să fie cel ce mărturisește? Nu. Dar cine? Oricine, spune versetul. Cui? Înaintea oamenilor. Deci înaintea oricărui om.
Nu vă faceți mulți învățători, adică ce sunt azi: profesor de fizică cuantică, fizică atomică, genetică moleculară, astronomie, inginerie spațială, arhitectură post-modernistă, de avangardă, etc., cu ce ne sunt de folos la mântuire lucrurile astea? Sau desigur învățătorii ereziilor, sau învățătorii păgânismelor, ateismului, și alții.
Tu aici și acum, ești cel care tâlcuiește mincinos acel verset, acuzând pe frații tăi, ponegrindu-i, mințind despre ei, față de ei, în numele lui Hristos (?) Grijă mare, frate drag. Nici tu nu te-ai rugat înainte să postezi un ajutor spre mântuirea fraților și surorilor, în Biserică.
|