View Single Post
Vechi 27.10.2016, 18:38:15
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Religia: Ortodox
Implicit

Ereziile mele? Poți spune asta, așa-i hulitorile? Tu nu ești întreg la minte, că hulești pe Duhul Sfânt Domnul ! Și îmi spui că eu sunt patologic.
Tu ești patologic, în minciunile tale. Niciodată n-ai avut blândețe și răbdare și dragoste și îngăduință, mereu ai vorbit agresiv, posesiv, arogant, arunca-i 3 vorbe și gata erai important !

Tu ești dependent de internet, ești pe forum din 2007, ai aproape 19.000 de mesaje, și numai nimicuri scrii și vi să-mi spui că sunt patologic?
Cu ce autoritate? Ce medicină ai studiat ?

Și eu tac ca prostu și înghit găluștele și jignirile tale? Și te mai cred și alții că ești normal la cap când pui diagnosticuri de psihologie, cu patologic și altele, așa-i ?

Nu ți-e rușine? O vai de capu tău, că te conduc demonii !
N-ai strop de rușine !
Ești mai rău ca fariseii, prefăcut, ești extrem de viclean și de alunecos, aduci sminteală și hulă. Certe Domnul demonii tăi.

Răspunde-mi:

Este harul creat sau necreat?
Dacă este creat, acționează separat sau împreună cu Duhul Sfânt?
Dacă este necreat, Duhul Sfânt este izvorul harului și a energiilor, daruri și harisme, sau acționează fiecare de la sine?

Dacă harul este creat sau necreat, fiind trimis de Duhul Sfânt sau izvorând din Duhul Sfânt, a vorbit măgărușa datorită harului sau datorită Duhului Sfânt care a lucrat în măgărușă cu harul?

În omul de lut, Adam, înainte de suflarea de viață, când era doar o formă de pământ, a lucrat harul sau Duhul Sfânt cu harul, dându-i viață?

Răspunde cu Sfinții Părinți, sau cu versete Scripturistice, cu ce vrei tu !

Însănătoșire grabnică la cap și la suflet, îți doresc.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia

Last edited by Igor_Paslusnik; 27.10.2016 at 18:47:12.
Reply With Quote