View Single Post
Vechi 28.10.2016, 00:18:17
ioan67 ioan67 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Cine ar trebui sa faca legea in Romania ? Ataci mereu cine stie ce lucruri dar noi vorbim aici despre initiativa coalitiei respective si despre opinia presedintelui Iohannis. Spui ca nu te deranjeaza initiativa respectiva ba chiar ai fi semnat si tu. Si totusi spui ca nu iti doresti sa traiesti intr-o tara in care legea o face nu stiu cine. Pai care lege ? Ca nu vorbeam despre legea pensiilor, vorbeam despre initiativa asta de modificare a Constitutiei. Cine ar trebui sa o faca ? Sa vina in plic de la ambasada ?
Frate Iuliu, haideti sa o lasam balta... Cred ca avem mai multe puncte in comun decat diferente, pe chestia asta cu dialogul dintre Iohannis si Coalitia sau pastorul etc.
Singurul lucru la care am tinut si tin mereu este modul in care ne comportam in relatiile cu semenii atunci cand voim sa ne atingem scopurile.
Daca ii acuzam pe gay si pe suporterii lor ca procedeaza cum procedeaza (desi eu nu sunt deloc convins ca toti homosexualii sunt oameni fatarnici si vicleni; dimpotriva! multi sunt oameni exceptionali, dupa cunostintele si convingerea mea), atunci sa avem grija sa nu fim si noi la fel. Nu raspundem cu aceeasi metoda si apoi ne consideram fete mari!
Uitati, asta nu-mi place mie la "dreptcredinciosul" de tip mioritic. Ca el e sfant si ailalti e porci, homosexuali, vicleni, etc. Aceasta atitudine generala, mult prea raspandita in modul de relationare romanesc si "crestinesc", e cu totul nefireasca pentru crestini, pentru oamenii smeriti ai Bisericii. Eu impotriva ei, a lipsei de onestitate m-am tot agitat, nicidecum impotriva Bisericii sau a dorintei legitime a multora (a majoritatii, cred) de a avea acea definitie iar nu alta.
Sunt de acord cu dorinta, cu argumentarea, cu ideea, cu solidaritatea crestina, cu familia traditionala etc.
Nu sunt, insa, de acord cu practicile. Cu manifestarile intolerante care apar cand se manifesta astfel de continuturi. Suntem prost crescuti si barbari! Suntem salbatici, gregari. Tocmai de aceea suntem usor de pacalit, de manevrat, de manipulat. Eu asa cred, asa vad, asa constat. Intelegeti, acum?

Va rog sa ne oprim aici, daca sunteti de acord. Eu ma voi opri, ca asa nu ajungem nicaieri...

Toate cele bune si ma iertati ca v-am suparat!
Reply With Quote