Citat:
În prealabil postat de AlinB
Daca duhovnicul nu-l poate ajuta cine stie ce...
Problema e mai grava decat o vad cei de pe forum, chiar si la aia care o vad.
|
Duhovnicul mă ajută minunat cu Sfintele Taine, cu sfaturile, îndrumările, dar nu se poate mântui în locul meu, ci eu trebuie să lucrez la mântuirea mea, întro măsură cât mai mare.
Iar problema gravă e că tu stai de dimineață până seara pe forum, oare nu ai familie, un servici, soție, copii, prieteni?
Ești de 10 ani pe forum, ai 19.000 de posturi, înțeleg dacă ai fi fost necăsătorit, și ai avea peste 50 de ani, e rezonabil, dar așa, dependența ta de internet, și cruciada care o duci pe forum de 10 ani, ridică multe semne de întrebare.
Cel puțin mie...
Că e lipsă de bun simț și de educație să vorbesc în numele altora, să gândesc în locul lor.
Dar tu nu ai spus nimic despre tine, vi numai și dai lecții tuturor cu nerușinare și neobrăzare, adesea jignești, de fiecare dată aproape, ești extrem de impulsiv, arogant și agresiv, parcă tu le știi pe toate, mă mir că adminul nu îți face nimic, ai fi meritat banarea de zeci de ori, să nu zic sute de ori.
Iar tu îmi vorbești despre problemele mele. Dar ale tale le observi? Le vezi? Ce faci pentru ele?
Citat:
Omul e de neoprit..da' adevarul e ca probabil nici prea iubit, asa ca cine sa se.roage macar pentru el?
|
Spre mântuire, vreau să fiu de neoprit.
E un pasaj scripturistic, când Moise s-a oprit din drumul lui și fiindcă s-a oprit, a venit un trimis al lui Dumnezeu și a început să se lupte cu el.
Sfinții Părinți tâlcuiesc că deci, nu trebuie să ne oprim din urcușul duhovnicesc și îmbunătățirea în Domnul.
Oricum mulțumesc, în sfârșit o măsură bună, a iubirii, în miile de posturi ale tale.
Citat:
Esti un tip cumsecade dar mult prea naiv si influentabil. Gandeste-te bine la asta!
|
Câtă aroganță ai față de fratele CristianR., care are o măsură de zeci de ori mai bună ca a ta.
E un tip cumsecade, nu? Vai ție, suflete chinuit.