Citat:
În prealabil postat de nimeni
Sexul este sursa desfanarii. Despre asta se discuta. Si se bate in piua. Avort, homosexualitate, lesbianism, masturbare, prezervative, anticonceptionale, sterilet sunt toate NU in Biblie. Si asta o stie toata lumea. Pe forumul ortodox cele mai multe postari sunt la rubrica sex. Si toata lumea stie cum este privit sexul fata de biserica. Apoi, tu nu ma inveti pe mine romaneste: "popa" i-a zis mama, "popa" i-a zis bunica, "popa i-a zis "strabunica", "popa" ii spun si eu. popa-i popa! ca vrei tu sa il faci mai elegant sau elevat asta e treaba ta. Nu sunt eu usa de biserica si nici nu ma laud ca as fi. Toti avem pacate. Insa altii le contabilizeaza pe ale altora. mizechiar daca tu te crezi mare miez aici nu imi spui tu mie ce sa accesez. In loc sa iti vezi de treaba ta te iei tu de mine. Am spus eu ca nu am pacate, ma copile?
Nu! Nu am spus ca nu am pacate insa tu ai reinterpretat. Si de unde pana unde ai venit tu cu ideea asta. Tu imi manipulezi postarea.
|
Dar nimeni nu a spus ca trebuie sa te superi pe cristian, de fapt nici nu trebuia sa te superi, asta denota ca te deranjeaza ceva, sau te regasesti in ceva ce a siz el, ori pur si simplu ai tu vre-o suparare sau un necaz; asadar spune-ne si noua ce te deranjeaza la cristian, ca sa ne putem impaca! :)