Subiect: se cade?
View Single Post
Vechi 02.03.2008, 15:36:03
ancah
Guest

Implicit

ory: Interesant!,au inceput sa-mi fie interpretate si analizate multe din postarile anterioare,de parca ar avea vre-o relevanta persoana mea,si nu doar conceptiile proprii despre subiectele dezvoltate

Ory, nu am nimic impotriva sa ai pareri personale. Chiar dimpotriva.
Ar fi insa bine sa nu faci afirmatii, pe care tot tu le contrazici prin propriile tale postari. De aceea te-am citat.
Nu poti vorbi despre calugarie, afirmand intr-un loc ca cele spuse sunt din propria ta experienta (de sora sau maica, pentru a da greutate cuvintelor), iar in alta parte, ca stii de la terta persoana, sau ca credincioasa, care a avut tangente, indiferent de ce natura, cu manastirile de calugari. :) Ca mireanca, esti la acelasi nivel cu toata lumea care stie viata in manastire din afara, dar nimeni nu vine cu afirmatii atat de dure ca tine, draga mea.
Indiferent ce fac unii oameni in manastiri, important e ce vrea Dumnezeu cu aceste manastiri si de ce le mai tine pe fata pamantului.
Ma intreb totusi cat vei mai ponegri calugarii si calugaritele, caci generalizand dai si in aceia care sunt viitorii sfinti, din care BO a dat din belsug si inca mai da.
Reply With Quote