View Single Post
Vechi 30.10.2016, 00:09:23
ioan67 ioan67 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2016
Implicit

Ca sa nu mai fiu mereu intrebat din ce alcatuire fac parte si pe cine votez etc., fac urmatoarele precizari pe care mi le asum in totalitate.

Cred in Biserica al carei Imparat nu este din lumea aceasta si Care nu isi epuizeaza sensul si lucrarea in istorie, desi trece mereu si prin istorie.
Cred in Biserica al carei Domn a spus "Dati Cezarului ce-i al Cezarului" si "Supuneti-va stapanirii si mai-marilor vostri". Nu cred in revolutionari si razvratiti.
Cred in Domnul Care a lasat o lege noua, aceea care acopera si inalta toate celelalte legi. este Legea iubirii lui Dumnezeu si a aproapelui.
Cred in Biserica ai carei preoti sunt centrati pe lucrarea duhovniceasca iar nu pe lucrari sociale.
Cred in Biserica ai carei slujitori salveaza suflete, nu ambitii lumesti si desertaciuni materiale.
Cred in Biserica unde fiecare pacatos este primit cu iubire pentru a se lepada de pacat. Unde este indreptat cu rabdare, uneori nesfarsita. Nu cred in biserica unde pacatosii sunt numiti caini, viermi etc. si unde oamenii striga viciile altora in piata publica.
Sunt solidar cu acei crestini care nu se ridica pe ei insisi in slavi, folosindu-se imaginar de betesugurile altor crestini sau ale altor oameni, ci se ridica prin jertfa lor adeseori necunoscuta, tainica.
Sunt solidar cu crestinii care se roaga pentru sanatatea si mantuirea Presedintelui si a oricarui om de pe fata pamantului. Nu sunt frate cu crestinii care se roaga numai pentru ai lor si impotriva celorlalti.
Cred in Biserica ai carei sfinti s-au rugat toata viata pentru toti oamenii, pentru cei care traiesc aici si pentru cei adormiti, pentru cei considerati buni si pentru cei considerati rai, pentru prigonitori si chiar pentru diavoli.
Cred in invatatura de credinta asa cum ni s-a lasat ea de catre Parinti si nu cum este rastalmacita si injosita astazi prin folosirea ei din interese lumesti si de alta natura straina.
Reply With Quote