Subiect: se cade?
View Single Post
Vechi 02.03.2008, 15:56:47
ancah
Guest

Implicit

ory: Ne batem cu pumnul in piept ca suntem crestini,dar suntem un popor plin,plin de infractori,da pe dinafara de atata ignoranta si egoism,dispret si materialism,de atata semianalfabetism si saracie.

Intentionat scriu separat despre parerea ta cu privire la poporul roman.
Dumnezeu ne aduna pe cei de aceeasi credinta. Dovada cea mai buna, ca de cand m-am convertit, am intalnit oameni atat de credinciosi si deosebiti ca mod de gandire si comportament, incat pe langa ei, ma simt mica in credinta si pacatoasa. Au fost si sunt adevarate exemple pentru mine, pe care incerc sa le urmez.

Daca vorbesti din experienta ta si spui ca oamenii, care te inconjoara sunt asa si pe dincolo, ar trebui sa te uiti la tine mai intai si sa te analizezi. Atragem oamenii aidoma noua. In locul tau as trage un semnal de alarma in ceea ce ma priveste.
Daca ai trece cu vederea pacatele altora si ai focusa pe virtutile lor, e imposibil sa nu aiba si virtuti, ti-ar fi mult mai bine, si nu ai vedea lumea doar cu ochiul rau.

Nu am scris aceste randuri pentru a te supara, si daca te-am suparat cu cuvintele mele, te rog sa ma ierti. Ti-am scris pentru a-ti arata ca exista si un alt mod de a-i privi pe ceilalti: cu dragoste si ingaduinta, asa cum ne-a poruncit Domnul.
Si in caz ca nu ai aflat inca: exista multi credinciosi printre romani, dar nu se vad din cauza smereniei lor. Incearca si tu sa fi smerita si vei da de ei. Dumnezeu ii aduna pe cei placuti Lui in jurul tau.
Reply With Quote