View Single Post
Vechi 30.10.2016, 09:34:09
Jonnyw2013 Jonnyw2013 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.02.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional Vezi mesajul
Nu prea inteleg.
Ati fost 20 de ani ortodox? Sau homosexual? Si apoi v-ati lasat?
Fiti un pic mai clar, va rog!
Am fost vreo doua zeci de ani un crestin cumintel, asa tot studiam, auzeam auzeam preoti su pastori.Da si pastori, nu mi-e rusine sa spun asta, am avut diversi prieteni sau rude, care ne-u chemat, ba la nunti, ba la adunari de ale lor.Chiar unul dintre pastori m-a facut sa ii pastrez o amintire aparte.Este intre primii trei predicatori sau preoti care mi-au placut din inima cum au vestit Cuvantul.Adica nu iti mai puneai problema de fond aperceptiv ,altfel spus ca esti sau nu atent.Cand il auzeai, iti puneai problema, ba asta daca nu sunt atent imi si trage vreo doua, de nu ma vad.Adica spunea tare, cu o forta pe care pe putini i-am auzit.
Daca am fost homosexual?Am fost nebun trupeste dar in partea cealalta.AS fi "mancat femeile pe paine".Daca intelegi gluma.
Deci stiu ce e lupta cu trupul!!!
Am vrrut sa spun ca indiferent daca esti un om care iti place sa staai cumintel la locul tau cum s-ar zice,la un moment dat trebuie sa iei o pozitie.Te va duce viata daca nu vrei si esti obligat sa iei o pozitie.