View Single Post
  #306  
Vechi 31.10.2016, 00:08:27
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Religia: Ortodox
Mesaje: 1.724
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik Vezi mesajul
De ce vă agitați ?

Suntem numere, avem C.N.P.-uri în buletine. Demult... Nu mai suntem persoane, suntem numere și ne naștem deja înrolați sclavi... primim C.N.P.-ul direct pe certificatul de naștere... Asta de la americani, începând din 1936... la noi din 1978 :)

Deci cât timp nu ne bagă cipul în corp, ca la animale, stăm bine... Dar nici prea departe nu-i, sclavia aceea definitivă. Atunci da, să ne dăm viața să nu acceptăm, și chiar și atunci, vor fi mulți din sânul Bisericii, care ne vor acuza că suntem "Noua generație de sectari, lupi "BOSV-iști" în haine de ortodocși".
Era să uit, mai e de adăugat ceva :

...atunci da, să ne dăm viața să nu acceptăm (cip-ul în corp) și chiar și atunci, vor fi mulți din sânul Bisericii, care ne vor acuza că suntem "Noua generație de sectari, lupi "BOSV-iști" în haine de ortodocși", fiindcă vor zice: uite, nu-i sfârșitul, oricum ne lasă libertate, uite se face Liturghie, să ne închinăm, să credem în... "h"ristos... (ecumenist) alături de frații "creștini"...

Vai... omenirii aceleia... Să nu fie... Că decât eretic, să-mi pierd mântuirea, mai bine moarte de mii de ori.
Mai bine să pierd un mădular, o mână, un ochi, să intru orb în Împărăție, decât să nu intru deloc, spune Scriptura.

"Dacă mâna ta te smintește, tai-o !", spune Scriptura. Adică să-i tăiem pe eretici din Biserică, ca să nu se îmbolnăvească toată Biserica !

Fiindcă noi grăbim sau întârziem... Dacă tot va fi să fie, să fie cât mai târziu posibil... Depinde doar de noi, să întârziem acele vremuri cât mai mult posibil...

Doamne miluiește...
__________________
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia

Last edited by Igor_Paslusnik; 31.10.2016 at 00:15:00.
Reply With Quote