Citat:
În prealabil postat de ioan67
Iuliu, dictatul normalitatii este atunci cand cei care reprezinta majoritatea il preseaza pe cel aflat in minoritate sa faca sau sa spuna ce vrea majoritatea.
Consider ca asta e un abuz. De putere numerica.
|
Si cine e "minoritatea" in cazul asta Ioane? Presedintele?
Ca pe gheii tai nu i-a presat nimeni cu nimic.
Citat:
Iar eu nu cred in gloate de oameni, ci in calitatea unui om sau a unei obsti (si prin asociere imi vine acum in minte obstea lui Gheron Iosif Isihastul - iata o grupare in care cred!).
|
Stim, tu crezi in calitatile inexistente ale lui Iohanis si in ne-calitatile Coalitiei pentru Familie si a celor care o sustin :)
Citat:
Mai mult, in numele unei majoritati se poate ajunge la somatie si amenintare, asa cum a facut pastorul Iuga cu Presedintele si cum s-a preluat mai apoi si la alti crestini.
|
Pai nu asa functioneaza sistemul electoral?
Daca functionarul ales, Gica Pacaliciu e contra majoritatii, majoritatea se pozitioneaza contra lui.
Uite asa a mai castigat Iliescu-de-trista amintire un mandat, uite asa a pierdut Nastase alegerile, uite asa a iesit Iohanis presedinte, ca majoritatea s-a pozitionat contra lui Ponta iar a 3a alegere, din pacate, nu exista, uite asa probabil o sa iasa Hitlery presedinte, etc.
Da' daca nici la american nu este, decat, poate,
Apocalipsa, ce sa ne mai plangem noi..
Citat:
Aceasta este, dupa mine, ce va sa spuna ca dicteaza normalitatea. Lucru de nedorit si, dupa mine, nespecific crestinilor. E un accident si sper sa nu se mai repete.
|
Exact, e nespecific ca oaia sa cuvante, si sa protesteze cand i se pregateste o taiere ceva, ce sa mai ..
Citat:
Sa existe casatorii gay? Sincer, mi se pare o aberatie. Am mai spus-o si cu alte ocazii.
Si sper ca asta nu se va intampla si la noi. Si ca se va intelege si in lume ca e un moft, o copilarie, o neintelegere.
|
Da. ti se pare o aberatie, da' e mai "normal" sa stam cu mainile in san si sa asteptam sa se intample asta, decat Doamne fereste, sa somam functionarul sa-si faca treaba pentru care a fost ales.