Citat:
În prealabil postat de ioan67
Ma bucur, desi ma indoiesc ca sunt chiar inamicul tuturor.
Ma bucur pentru ca si eu ma simt clar inamicul vostru. Inteleg foarte diferit de voi invatatura crestina si caut sa o practic cat pot de bine, insa nu ca voi.
Valoarea mea crestina e o vorba proasta scoasa de matale. Nu ma intereseaza astfel de concepte si nici parerea pe care o aveti despre "valoarea mea". (apropos, spre deosebire de dvs., nu ascult manele autohtone)
|
Tu NU iubesti manelismul: il practici! Valoarea ta
CRESTINA, nu ti-o intelege nimeni. Dragostea ta se confunda si se cufunda in intuneric. Faptul ca sustii la nesfarsit ca cineva de pe-aici e impotriva homosexualilor, ca si cum nu ar mai avea drept la mantuire, este o aluzie ipocrita si lipsita total de responsabilitate. Cine si unde sustine asa ceva. Biserica si noi, crestinii, cu frica de Dumnezeu, suntem impotriva "binecuvantarii" casatoriilor intre homosexuali, si impotriva profanarii Tainei cununiei intre persoanele de acelasi sex. N-o mai fa pe prostu' ca prea risti sa ramai asa! Tu destept, scolit de inalta societate, in loc sa lupti la nivelul tau intelectual (asa cum se bazeaza Dumnezeu pe tine din momentul in care ti-a incredintat "talantul"), te fofilezi sub o falsa iubire de aproape, si sustii contrarul sfintei invataturi. Cu toata responsabilitatea spun ca habar nu ai cat de mult ii iubim pe homosexuali ca si oameni robiti de viciu si pacat. Dar dragostea noastra nu se finalizeaza prin a ne desface picioarele si a le intoarce spatele spre "binecuvantarea" pacatului. Daca au constiinta, fiecare dintre ei ar trebui sa relationeze cu Dumnezeu si sa se ingrozeasca doar la gandul ca ar putea profana Taina cununiei. Nu mai debita baliverne ca si cum te-ai fi trezit ieri in Biserica Ortodoxa! Nu mai mima iubirea si nu mai fa trimitere la iubirea de vrajmasi, ca nu de vrajmasi vorbim ci de metoda prin care "ceilalti vrajmasi" ajung sa batjocoreasca fiinta duhovniceasca! Nu ne deranjeaza homosexualii in vreun fel, desi imaginea unei marturisiri publice dintre doi indragostiti aduce si sila si sminteala, dar cate nu ne smintesc pe lumea asta? Ne cutremura gandul ca o tara crestin-ortodoxa, cu atatea biserici, manastiri, pusnici rugatori si sfinti care au aparat credinta strabuna cu pretul propriilor vieti, ajunge pe deplin constienta, sa fie profanata si vanduta de suflete fara Dumnezeu. Atat timp cat am simtit si am anticipat manevra diabolica, nu avem dreptul nici la tacere, nici la consimtire.
"Fiica Babilonului, blestemata! Fericiti cei ce iti vor strivi copiii tai de piatra!" Ideile acestea marsave, sunt copiii fiicei Babilonului. Tu n-ai decat sa-i pupi in bot, sa-i stergi si sa-i ungi la fund cu sapun, ca sa nu-i doara! E problema ta si pentru ea vei da socoteala. Dar pe noi, ceilalti, nu ne mai aburi cu "dragostea" ta partinitoare!