Citat:
În prealabil postat de DragosP
Păi și cam ce scrii tu se înscrie în același registru, dat fiind subiectul topicului.
Ești singurul care ții musai să aperi homosexualii deși nu-i amenință nimeni.
|
Dragos, te rog sa fii rezonabil si sa nu te alaturi gastii de interlocutori agresivi.
Nu ii apar pe homosexuali desi, recunosc, inclinatia inimii imi sopteste s-o fac, vazind cum sunt tratati: umiliti, batjocoriti, insultati etc. E o realitate cvasigenerala in Ro, aceasta, nu are rost sa ne facem ca ploua.
Totusi, nu ii apar. Ci sper ca, intr-un fel sau altul, acesti oameni vor intelege ca firescul omului, asa cum l-a facut Dumnezeu, este unirea intre barbat si femeie, nicidecum altfel. Si ca familia e aia pe care o avem cu totii (sper) de aici.
In acest fel ma deosebesc de voi, ma rog, de unii ca Alin si alti cativa in care s-a trezit marea moralitate si intransigenta.
Am apreciat foarte mult, ca de obicei, conferinta parintelui profesor Constantin Coman.
Repet, am exact pozitia sfintiei sale privind problema familiei si a homosexualitatii.
Poti, te rog, sa nu ma mai banuiesti de altele? Te rog frumos, incepe sa ma mire tot mai mult conduita ta fata de mine......