View Single Post
Vechi 31.10.2016, 12:28:03
ioan67 ioan67 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Păi și cam ce scrii tu se înscrie în același registru, dat fiind subiectul topicului.
Ești singurul care ții musai să aperi homosexualii deși nu-i amenință nimeni.
Dragos, te rog sa fii rezonabil si sa nu te alaturi gastii de interlocutori agresivi.
Nu ii apar pe homosexuali desi, recunosc, inclinatia inimii imi sopteste s-o fac, vazind cum sunt tratati: umiliti, batjocoriti, insultati etc. E o realitate cvasigenerala in Ro, aceasta, nu are rost sa ne facem ca ploua.

Totusi, nu ii apar. Ci sper ca, intr-un fel sau altul, acesti oameni vor intelege ca firescul omului, asa cum l-a facut Dumnezeu, este unirea intre barbat si femeie, nicidecum altfel. Si ca familia e aia pe care o avem cu totii (sper) de aici.

In acest fel ma deosebesc de voi, ma rog, de unii ca Alin si alti cativa in care s-a trezit marea moralitate si intransigenta.

Am apreciat foarte mult, ca de obicei, conferinta parintelui profesor Constantin Coman.
Repet, am exact pozitia sfintiei sale privind problema familiei si a homosexualitatii.

Poti, te rog, sa nu ma mai banuiesti de altele? Te rog frumos, incepe sa ma mire tot mai mult conduita ta fata de mine......
Reply With Quote