View Single Post
Vechi 31.10.2016, 13:49:33
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan67 Vezi mesajul
Asa ti se pare tie.
Ii numesc vrajmasi, chiar cu ghilimele, doar in sensul ca am o pozitie diferita de a lor privind sexualitatea si definitia familiei.
Asta nu e motiv sa-i faci "vrajmasi", mai "tolerantule".

Citat:
Termenul biblic se refera, la modul general, la toti cei cu care te afli in conflict. Nu neaparat un conflict armat, sangeros etc. Poate fi un conflict de opinie sau privind practici diferite.
Eu zic ca Biblia nu da astfel de directive.
Da' tu poti sa vii cu citate cu care sa-ti sustii pozitia, daca nu cumva este de fapt si de drept o scuza...

Citat:
Si, da, tocmai fata de cei cu care nu esti in acord (iar eu nu sunt in acord cu activistii gay dar nici cu activistii asazis "crestini" - de fapt fundamentalisti care dezonoreaza Biserica)
Si mai ai tupeul sa zici ca Ioha nu a numit crestinii "intoleranti" si "extremisti religiosi" iar tu pui exact aceeasi melodie, inca o octava mai sus.

Biserica, cea "dezonorata" tin sa-ti aduc aminte, prin comunicatul Patriarhei a avut aceeasi pozitie de dezacord fata de pozitia lui Iohanis, fata de a ta, mai potrivit mi se pare dezgustul.

Citat:
trebuie, e absolut necesar sa manifesti iubire. Implicit toleranta.
Morala adhoc, bazata pe vasta ta cultura teologica?

Poate ne dai si tu un citat unde sa fie mentionat "Tolereaza-l pe aproapele tau ca pe tine insuti" sau ceva de genul sa intelegem si noi cum vine treaba asta cu toleranta in dictionarul tau personal.

Unde se plaseaza in raport cu dragostea care e o virtute crestina? E o alternativa moderna?

Citat:
Daca esti urmas al lui Hristos! Si daca ravnesti la mantuire.
Mai nou, te-ai pus si sef peste robinetul mantuirii, ca alti 2-3 smintiti de pe aici.

Citat:
Asta nu se negociaza, e tocmai porunca Domnului. O stiti si voi dar o cam uitati, dupa imprejurare si interes....
Sa zicem ca din fericire, nu trebuie sa o "negociem" cu tine, e bine asa?

Last edited by AlinB; 31.10.2016 at 13:53:06.
Reply With Quote