Citat:
În prealabil postat de ioan67
Apropos, ce furati, mai exact?
|
Intelepciune. De la dumneavoastra si de la altii.
N-am suficienti bani s-o cumpar si sunt nevoit s-o fur.
Citat:
Nu e treaba mea sa numesc pacat faptele altora. Cu atat mai mult nu e treaba Presedintelui. Cred cu tarie ca numirea pacatului e treaba celui care se spovedeste, mai intai.
|
Presedintelui NU i s-a cerut sa numeasca homosexualitatea, pacat.
I s-a cerut sa se pronunte in favoarea familiei. Pe un ton potrivit? Nu prea, in opinia mea. Insa presedintele TACE. Intr-o tacere vinovata, dupa perceptia unora. Presedintele a tacut si in cazul Bodnariu. Atunci a parut a fi o tacere miseleasca.
Iar cand vorbeste
da impresia ca ar fi totusi din categoria civilizatilor si tolerantilor
suporteri LGBT.
Citat:
Dar in cu totul alta maniera decat se sugereaza pe aici.
|
Aici e de fapt neintelegerea mea.
Care ar fi maniera crestina de a aborda criza demersului Coalitiei?
Iertare, dar observ ca discutia se tine la temperatura ridicata. Ca se deterioreaza relatii vechi si se aduc acuzatii dure. Eu refuz sa cred ca dumneavoastra "tradati cauza" sau ati fi un agitator LGBT mascat.
Observ ca, in general nu v-a placut reactia crestina, va intreb insa: care credeti ca ar fi fost o abordare crestina corecta in contextul solicitarii Coalitiei
Cand initiativa a mai fost blocata o data, pe seama unor chitibusuri birocratice, cand Curtea nu trimite imediat mai departe hartiile ci abia dupa 50 de zile, la presiunea Coalitiei, cand se pare ca, nici macar in urma strangerii a trei milioane de semnaturi, tot NU se va tine seama de ele si nu se va organiza referendum?
Cum ar trebui sa procedeze crestinii, intr-o maniera potrivita?