View Single Post
Vechi 04.11.2016, 20:09:37
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Te apuca si rasul. Ioan spune ca se vrea ca oamenii sa fie scaldati in arome emotionale, dupa care baga aia cu comunistii si urmasii lui Ilici.
Pai de 25 de ani asta a fost campania. Votati contra comunistilor si a urmasilor lui Ilici. Daca nici asta nu a fost aroma emotionala...

Eu cred ca Florin Corlatean a incercat un lucru util dar iata ca nici partidul din care face parte nu sustine cu adevarat initiativa asta. Eu cred ca ar fi fost singura tema de campanie care ar fi contat, ca oricum de joscomunismul, corupti si kilometri de autostrada sunt satul. Si nu cred ca lumea e asa de proasta incat sa-i aleaga pe unii doar pentru ca ar spune ce vrea poporul sa auda. Eu de exemplu nu as fi votat PSD chiar daca ar fi sustinut initiativa si la fel si alte partide.Nici nu cred ca ma voi duce la vot (sau daca ma duc il votez pe MM) dar pentru referendum ma voi duce. Lui Corlatean ii acord credit pentru ca stiu ca nu e prima initiativa de genul asta la care pune umarul. Din pacate e membru intr-o serparie care asculta mai degraba de comenzile vreunui ambasador decat de proprii cetateni.
Reply With Quote