Citat:
În prealabil postat de iuliu46
E problema ta daca mai crezi, mie mi-a fost intotdeauna frica de omul nou. Mai mult decat de cel vechi cu care deja eram obisnuit, nu ma mai putea surprinde. :)
Nu indemn pe nimeni sa voteze in vreun fel sau chiar sa se duca sa voteze - nu imi pasa ce se intampla. Dar e gresit sa credem ca initiativa lui Corlatean a fost o nu stiu ce "confiscare politica". Omul a facut ce a crezut el ca e mai bine pentru initiativa respectiva si eu cred ca era un lucru bun daca se intampla referendumul in acelasi timp pentru ca important e sa scrie chestia aia in Constitutie si sa nu se poata modifica decat printr-un alt referendum. Nu prin cine stie ce majoritati de stransura prin parlament sau prin decizia alora de la CCR asa cum s-a intamplat prin alte tari. E mult mai ingrijorator faptul ca PSD-ul s-a grabit sa se desolidarizeze de el, sa nu auda ambasadorul ca au calcat pe bec. :)
|
Si daca aude ambasadorul blestematului aluia de imperiu transatlatic, ce?! Sint satul sa aud de astia, toooooot timpul. Toate basinile alora din N-V Europei si mai ales de peste Atlantic, gata! miros a petale de trandafiri pentru unii.